kasper Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 mam pytanie czy uruchomienie tempomatu w subaru imprezie 2002 wrx wymaga jakis specjalnych uzdolnienien , probowalem na wiele sposobow ale nic sie nie dzieje bardzo prosze o jakies wskazowki . [ Dodano: Czw Sie 10, 2006 2:41 pm ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 zdjąć nogę z gazu i nacisnąć "on". 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 zdjąć nogę z gazu i nacisnąć "on". 8) W Foresterze nie trzeba zdejmować nogi z gazu. Wystarczy nacisnąć przycisk "on". Może więc także w WRX'ie nie trzeba zdejmować nogi z gazu :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 może i nie trzeba, ale na pewno nie zaszkodzi, a efekt - murowany 8). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy96 Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 O ile wiem tempomat najpierw trzeba wlaczyc przyciskiem CRUISE (zapala sie kontrolka w przycisku), nastepnie nie zdejmujac nogi z gazu naciskamy SET, COAST i zdejmujemy noge z gazu a autko utrzymuje zadana predkosc. Tempomat dziala tylko powyzej 40 km/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzar105 Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 O ile wiem tempomat najpierw trzeba wlaczyc przyciskiem CRUISE (zapala sie kontrolka w przycisku), nastepnie nie zdejmujac nogi z gazu naciskamy SET, COAST i zdejmujemy noge z gazu a autko utrzymuje zadana predkosc. Tempomat dziala tylko powyzej 40 km/h. A ja np zaczniemy hamować to tempomat się wył, czy podnosi do zadanej prędkości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
so_what Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 O ile wiem tempomat najpierw trzeba wlaczyc przyciskiem CRUISE (zapala sie kontrolka w przycisku), nastepnie nie zdejmujac nogi z gazu naciskamy SET, COAST i zdejmujemy noge z gazu a autko utrzymuje zadana predkosc. Tempomat dziala tylko powyzej 40 km/h. A ja np zaczniemy hamować to tempomat się wył, czy podnosi do zadanej prędkości. Wyłączy się po naciśnięciu hamulca lub sprzęgła. Zacznie przyspieszać po naciśnięciu w ACC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasper Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 byc moze sie nie wlanczyl bo nie nacisnolem przycisku cruize , sprawdze to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts