fido2001 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Witajcie ...jeszcze świeżutki, cieplutki i pachnący =D http://youtu.be/Kr85_hymU9c Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelazny Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Kiedy można będzie usiąść i zobaczyć? Jakąś polska premierę przewidujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bielej Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Pewnie na Plejadach się pojawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TYLKOV8 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Ładny , nawet bardzo ładny tylko ten środek ... ni futura ni retro trochę za dużo się świeci, wolałbym już coś bardziej klasycznego Link to comment Share on other sites More sharing options...
beren Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Dziwne te linki, ostatio pare takich dziwnych linków na forum widziałem do dziwnych adresów. A zaraz potem Moderator usuwał taki temat.. Ja tam nie klikam w takie linki jednak, dla świętego spokoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido2001 Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 Spokojnie możesz klikać - to jest skrócona wersja do zasobów na YT. Film jest mój, i również sam go umieściłem więc gwarantuję że jest bezpieczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelazny Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Dziwne te linki, ostatio pare takich dziwnych linków na forum widziałem do dziwnych adresów. A zaraz potem Moderator usuwał taki temat.. Ja tam nie klikam w takie linki jednak, dla świętego spokoju. Tak, youtube przechwyci twoje konto bankowe a fido2001 przejmie wszystkie oszczędności Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido2001 Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 Dziwne te linki, ostatio pare takich dziwnych linków na forum widziałem do dziwnych adresów. A zaraz potem Moderator usuwał taki temat.. Ja tam nie klikam w takie linki jednak, dla świętego spokoju. Tak, youtube przechwyci twoje konto bankowe a fido2001 przejmie wszystkie oszczędności Już to zrobiłem To jest nowa generacja przechwytywania konta Nie musi klikac na link - wystarczy że nawiązał z nim kontakt wzrokowy i (...) już ma pozamiatane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beren Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 (edited) "http://youtu.be/Kr85_hymU9c" dla mnie to u mnie budzi alert. Wiadomo, że można youtuba zalinkować normalnie z dołączonym oknem odtwarzacza. dzis choćby rano był podobny post od innego użytkownika z 10 postami z tematem "3 osoby zgineły w subaru" i z linkiem też z nieznanym portalem/domeną. I zaraz potem już jakis mod to usunął. Także jeśli ktoś chce być wiarygodny to proponuję troche się zastanowić co sie wrzuca i jak. Wiem już, że to poprawny adres. Ale wole mieć paranoje jednak Edited April 18, 2014 by beren Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido2001 Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 (edited) @beren, specjalnie dla Ciebie: A w kwestii tego co napisałeś, żarty żartami, a na poważnie to jestem pełen zrozumienia dla Ciebie. Nie każdy musi się znać na rodzajach linków. Masz prawo się obawiać, a nawet pójdę dalej. Twoje podejście jest rozsądne i właściwe w sytuacji braku niepewności. Pozdrawiam. Edited April 18, 2014 by fido2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 @@fido2001,fajna morda w avatarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
beren Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 (edited) @@fido2001, dzięki! i dzięki za zrozumienie. To swoją drogoa ze strony googla bardzo rozsadnie ze wykupili domene youtu.be - wlasnie po to żeby ktos inny nie wykorzystywał do atakow podobnie brzmiacej domeny ale dopiero dzis sie dowiedzialem ze to wlasnie ich robota Edited April 18, 2014 by beren Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido2001 Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 Nie ma za co dziękować - normalna sprawa a ta mordeńka w avatarze to mój Husky Syberian (Fido) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybek Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 auto wymiata tylko ja się pytam gdzie jest złota felga ?? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasz_hugo Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 co z silnikiem ej25 jakies modyfikacje w stosunku do wrx sti 2013 sa,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dedekfr Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Ładne toto, ale mogli zostawić feluny BBs'y z poprzedniej wersji, tylko z złotym kolorze. Byłoby perfect. Jakby lanos przejął przód my15 to byłoby dla mnie idealne połączenie, sedany są jakieś takie blee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillwl Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Powrót do korzeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
matros1 Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Jakby się ktoś zastanawiał jak cały czarny wygląda. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts