Jump to content

Subaru WRX STI MY14

fido2001

Recommended Posts

Dziwne te linki, ostatio pare takich dziwnych linków na forum widziałem do dziwnych adresów. A zaraz potem Moderator usuwał taki temat..

Ja tam nie klikam w takie linki jednak, dla świętego spokoju.

Dziwne te linki, ostatio pare takich dziwnych linków na forum widziałem do dziwnych adresów. A zaraz potem Moderator usuwał taki temat..

Tak, youtube przechwyci twoje konto bankowe a fido2001 przejmie wszystkie oszczędności ;)

Tak, youtube przechwyci twoje konto bankowe a fido2001 przejmie wszystkie oszczędności ;)

Już to zrobiłem :) To jest nowa generacja przechwytywania konta ;)

Nie musi klikac na link - wystarczy że nawiązał z nim kontakt wzrokowy i (...) już ma pozamiatane...

:P

"http://youtu.be/Kr85_hymU9c" dla mnie to u mnie budzi alert. Wiadomo, że można youtuba zalinkować normalnie z dołączonym oknem odtwarzacza.

dzis choćby rano był podobny post od innego użytkownika z 10 postami z tematem "3 osoby zgineły w subaru" i z linkiem też z nieznanym portalem/domeną. I zaraz potem już jakis mod to usunął.

Także jeśli ktoś chce być wiarygodny to proponuję troche się zastanowić co sie wrzuca i jak.

Wiem już, że to poprawny adres. Ale wole mieć paranoje jednak :P

Edited by beren

@beren,

specjalnie dla Ciebie:

A w kwestii tego co napisałeś, żarty żartami, a na poważnie to jestem pełen zrozumienia dla Ciebie.

Nie każdy musi się znać na rodzajach linków. Masz prawo się obawiać, a nawet pójdę dalej.

Twoje podejście jest rozsądne i właściwe w sytuacji braku niepewności.

Pozdrawiam.

Edited by fido2001

@@fido2001, dzięki! :)

i dzięki za zrozumienie. To swoją drogoa ze strony googla bardzo rozsadnie ze wykupili domene youtu.be - wlasnie po to żeby ktos inny nie wykorzystywał do atakow podobnie brzmiacej domeny ale dopiero dzis sie dowiedzialem ze to wlasnie ich robota ;)

Edited by beren

Ładne toto, ale mogli zostawić feluny BBs'y z poprzedniej wersji, tylko z złotym kolorze. Byłoby perfect. Jakby lanos przejął przód my15 to byłoby dla mnie idealne połączenie, sedany są jakieś takie blee..

• 2 months later...