Remian Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) Witam ! Próbuje zamówić rozrząd do subaru outback 2008 2.5 nie turbo 127kw zakupionego w Polsce vin:JF1BP9LKB8G098178. I mam dylemat . Na ebay'u jest kilka zestawów w różnych kombinacjach i niby wszystkie pasują. 1. dylemat pompa wody a) 3 króćce (1 z lewej 2 po prawej) 1 króciec po prawej c) u siebie wcieleniem telefon i wypatrzyłem 2 po prawej ale do jednego jakby podłączony wężyk i od razu zaślepiony (auto miało już wcześniej wymianę u poprzedniego właściciela) 2. dylemat rolki. a) w zestawie 3 rolki (1 gładka 1 z kołnierzem 1 zębata ) w zestawie 3 rolki (2 gładkie 1 zębata) c) w zestawie 4 rolki (1 wąska (nie mocowanie napinacza) 1 zębata i 2 gładkie) ps.) czym właściwie różni się silnik 127 kw od 121 kw Edited April 16, 2014 by Remian Link to comment Share on other sites More sharing options...
okeyten Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) ps.) czym właściwie różni się silnik 127 kw od 121 kw do MY06 - 165 KM a od MY07/08 - w zależności od rynku - jest 173KM, ten nowszy ma i-AVLS Edited April 16, 2014 by okeyten Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz-17 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 hey ostatnio wymieniałem rozrząd u siebie , miałem jedną zębatą , dwie gładkie ,( jedna może ,ale chyba nie musi być z kołnieżem ), pompy nie wymieniałem, bo po pierwszych 100tkm, się jeszcze nie wymienia podobno, i napinacz , pasek mam boscha, a rolki ruville, no regulacja zaworów zerknij na alldrogo co mają ,lub napisz w dziele kupię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts