dec Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Cześć, kopałem i kopałem, może za płytko ale nie mogę znaleźć odp. na moje pytania. Dotyczą imprezy kombi wolnossącej 115KM 2.0 rok1996 1. Jakie jest przełożenie dyfra normalnie? 2. Jakie jest przełożenie dyfra z włączonym reduktorem? 3. reduktor zmienia tylko i wyłącznie przełożenia (nic nie spina?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 . Jakie jest przełożenie dyfra normalnie? Zależnie od nr skrzyni, stawiam na 3.9 lub 4.11. Jakie jest przełożenie dyfra z włączonym reduktorem? Takie samo jak bez włączonego reduktora. reduktor zmienia tylko i wyłącznie przełożenia (nic nie spina?) Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 dec powiedział reduktor zmienia tylko i wyłącznie przełożenia (nic nie spina?) Tak. Jak to nic nie spina Spina skrzynię z reszta napędu Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 dec powiedział reduktor zmienia tylko i wyłącznie przełożenia (nic nie spina?) Tak. Jak to nic nie spina Spina skrzynię z reszta napędu Fajnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts