maciek1006 Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Jakie wartosci powinna pokazywac sonda przy przelotowym wydechu i mapie ? Czy powinna pracowac normalnie czy przy takim zabiegu sie ja "wyłącza". Moja pokazuje 5.11V a po odlaczeniu 0.35V Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilwro Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 hej, ja mialem podobnie w Bugu, pokazywała ponad 4V i wydaje mi sie ze to przez wydech tak wariuje, wymieniłem wydech na serie z katami i auto juz przestało szarpac, nie mowiac juz jak cichutko w aucie sie zrobiło, byłem głupi ze wyciełem wszystko po drodze( od pre-cata po sam tył) i naiwny ze ktos we wrocku zrobi dobra mape, nie ma szans, pzdr i nie próbujcie w swoich autkach byc mądrzejsi od Japończyków bo to sie ciagle bedzie wiazało z takimi kopotami własnie-fabryki sie nie poprawia,pzdr tyle mam do powiedzenia w tym temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 fabryki sie nie poprawia Poprawia,poprawia i to z niezłymi efektami. naiwny ze ktos we wrocku zrobi dobra mape, nie ma szans, Może we Wrocławiu nie ma firmy ogarniającej Subaru,ale w kraju już się przynajmniej kilka znajdzie. Potrzebna jest wiedza,doświadczenie,możliwości i wszystko ładnie działa bez kłopotów i problemów. Zajrzyj do Nielegala,jest tam parę autek z dużymi modyfikacjami,nie tylko z przelotowym wydechem i po mapie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftpol Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Podjedź do Katoda,on mi ostatnio super wystroił autko na Apexi, myślę,że z tym sobie poradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eres Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 fabryki sie nie poprawia bajki raczysz waść opowiadać, fabrykę się poprawia bo na Tobie nie ciąży obowiązek spełniania np norm emisji a na producencie tak, stąd np katy i pozapychane fabrycznie wydechy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 bo na Tobie nie ciąży obowiązek spełniania np norm emisji No, to akurat taka polprawda, a w niektorych krajach calkiem nieprawda. W Polsce polprawda, bo nikt tego jeszcze na przegladach realnie nie sprawdza. Ale pewnie kiedys zaczna. Chyba, ze masz na mysli emisje takie zupelnie "osobiste" To chyba jeszcze nie ma takich norm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eres Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 oczywiście masz rację z tą "półprawdą" do póki przepisy nie będą bardziej restrykcyjne doputy ja będę odtykał wydechy tym samym poprawiając producenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts