Jump to content

Sonda Lamda w gt

maciek1006

Recommended Posts

hej, ja mialem podobnie w Bugu, pokazywała ponad 4V  i wydaje mi sie ze to przez wydech tak wariuje, wymieniłem wydech na serie z katami i auto juz przestało szarpac, nie mowiac juz jak cichutko w aucie sie zrobiło, byłem głupi ze wyciełem wszystko po drodze( od pre-cata po sam tył) i naiwny ze ktos we wrocku zrobi dobra mape, nie ma szans, pzdr i nie próbujcie w swoich autkach byc mądrzejsi od Japończyków bo to sie ciagle bedzie wiazało z takimi kopotami własnie-fabryki sie nie poprawia,pzdr tyle mam do powiedzenia w tym temacie

fabryki sie nie poprawia

Poprawia,poprawia i to z niezłymi efektami. ;) 

naiwny ze ktos we wrocku zrobi dobra mape, nie ma szans,

Może we Wrocławiu nie ma firmy ogarniającej Subaru,ale w kraju już się przynajmniej kilka znajdzie.

Potrzebna jest wiedza,doświadczenie,możliwości i wszystko ładnie działa bez kłopotów i problemów.

Zajrzyj do Nielegala,jest tam parę autek z dużymi modyfikacjami,nie tylko z przelotowym wydechem i po mapie. ;)

fabryki sie nie poprawia

bajki raczysz waść opowiadać, fabrykę się poprawia bo na Tobie nie ciąży obowiązek spełniania np norm emisji ;)

a na producencie tak, stąd np katy i pozapychane fabrycznie wydechy :D

bo na Tobie nie ciąży obowiązek spełniania np norm emisji

No, to akurat taka polprawda, a w niektorych krajach calkiem nieprawda.

W Polsce polprawda, bo nikt tego jeszcze na przegladach realnie nie sprawdza. Ale pewnie kiedys zaczna.

Chyba, ze masz na mysli emisje takie zupelnie "osobiste" :) To chyba jeszcze nie ma takich norm. :)