Dyziek1234 Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Witam kupiłem subaru impreze gt z 97 roku z uszkodzonym silnikiem.Po włożeniu sprawnego silnika rozrusznik nie chce kręcić a po wyłączeniu stacyjki włącza się pompa paliwa co może być przyczyną tak dziwnego zjawiska? Wszystko zostało dobrze podłączone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Jeśli rozrusznik sprawny,to widocznie nie jest wszystko dobrze połączone,gdzieś masz jakiegoś zonka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyziek1234 Posted April 6, 2014 Author Share Posted April 6, 2014 Już sobie poradziłem było zwarcie w skrzynce bezpieczników pod maską przypadkowo nią poruszylem i wszystko wróciło do normy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Już sobie poradziłem było zwarcie w skrzynce bezpieczników pod maską przypadkowo nią poruszylem i wszystko wróciło do normy. To sprawdź to jeszcze byś nie miał niespodzianek w trasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzi4 Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Dokładnie. W najlepszym wypadku przestanie coś działać, w najgorszym może Ci się auto zapalić. Posprawdzaj wszystkie połączenia bo zwarcie samo się nie zrobiło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts