GtoSkar Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Witam, ponieważ dopiero zacząłem swoją przygode z tą marką moje pytanie brzmi czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak podłączyć takie wskaźniki jak w temacie? Ewentualnie jakiś schemat czy coś. Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
eres Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 doładowanie podpinasz poprzez króciec w kolektorze albo w wężyk przy serwie. ciśnienie oleju możesz zapiąć np przy filtrze poprzez przekładkę z wejściami na czujniki do oliwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieski708 Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Najlepiej wężykiem od doładowania wpiąć w wężyk od regulatora paliwa, a czujnik ciśnienia oleju w głowicę od strony kierowcy (od strony grodzi masz małą zaślepkę w głowicy na imbus). Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 instrukcje montażu znajdziesz w pudełku a o miejscu podłączenia już kilka razy dyskutowaliśmy, poszukaj podobnych tematów, np. tu: http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/41874-montaz-czujnikow-cisnienia-i-temperatury-oleju/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GtoSkar Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 Ok dzięki, można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts