szamcio11 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Witam Szukałem na forum, ale nie znalazłem jasnej odpowiedzi, stąd ten temat: gdzie fabrycznie jest tylne przeciwmgielne w outbacku w wersjach 99-2003? czy w zderzaku, czy w blendzie na klapie tylnej, zamiast lewego wstecznego? czy jeszcze jakieś inne rozwiązanie? Pozdr szamcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4lik Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Juz ide do instrukcji zerknac i zaraz napisze, czego sie dowiedzialem. Wedlug mojej niemieckiej instrukcji przeciwmgielne/mglowe znajduje sie tuz ponizej swiatla cofania, a zarowka to 12V-21W P21W Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedimy99 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 W legacy III jest w blendzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamcio11 Posted March 25, 2014 Author Share Posted March 25, 2014 Dzięki za info Sprecyzuję - chcę przerobić/dorobić przeciwmgielne w spec US. Tam są dwa światła wstecznego i dwa stopy na blendzie na klapie Jedna opcja (chyba najprostsza) to montaż przecwimgielnego w miejsce cofania. Ale chciałem się dowiedzieć jak jest w EU - czy są dwa wsteczne? czy to drugie czerwone w blendzie to pozycyjne, a żarówka dwu włóknowa P21W robi za drugie pozycyjne i przeciwmgielne? czy jeszcze jakaś inna kombinacja świateł szamcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł951 Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Ja mam napewno dwa działające wsteczne i pod nimi... hmm no właśnie - czy obydwa czerwone świecą jako przeciw mgielne? Jeden na pewno ;-). Postojowe i stopu mam tylko na blotnikach. Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamcio11 Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Dzięki za info, Teraz chyba mam jasność - w EU są pojedyncze stopy na błotnikach, podwójne pozycyjne - błotnik i blenda, a przeciwmgielne na klapie. W US są dwa podwójne stopy, i pewnie stąd sugestia, żeby wykorzystać jedno wsteczne na przeciwmgielne Pozdr szamcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts