TOM Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 hi, podpowiedzcie jakie felgi i opony kupić na zimę, stalowe czy alu i jaki rozmiar ? te które mam teraz( 17'' na niskim profilu) na polskich dziurach wykończą moje auto i mnie. do tej pory używałem swojego dysku do amortyzowania ale skończyło sie serią wizyt u terapeuty manualnego pozdrawiam tom Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 te które mam teraz( 17'' na niskim profilu) na polskich dziurach wykończą moje auto i mnie. Chętnie się zamienię za 16-stki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido__ Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Ja mam stalówki 15-tki i jestem bardzo zadowolony. Wyższy profil opony i jest wygodnie i komfortowo. Owoc, 17'tki na zimę? No lans ma swoje granice ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Dlaczego na zimę? Nie zmieniamy felg na zimę . P.S. Przejedź się Legacy na 17-stkach. Prowadzi się o niebo lepiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin12.79 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Kupiłem sobie na zimę dokładnie takie same felgi jak na lato z takim samym rozmiarem opon (215/45/17) i nie narzekam jeździ się dobrze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido__ Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Kupiłem sobie na zimę dokładnie takie same felgi jak na lato z takim samym rozmiarem opon (215/45/17) i nie narzekam jeździ się dobrze.... Dużo na nich jeździłeś w zimę? Podziwiam odwagę. W naszych zimowo/wiosennych warunkach to trudno jest nie pogiąć takich felg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin12.79 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Dużo na nich jeździłeś w zimę? Podziwiam odwagę. W naszych zimowo/wiosennych warunkach to trudno jest nie pogiąć takich felg. Jeżdżę na nich od lutego i żadnej nie pogiąłem. W poprzednim aucie przez 5 lat miałem podobny rozmiar i nic się nie stało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sykstus Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 hi, podpowiedzcie jakie felgi i opony kupić na zimę, stalowe czy alu i jaki rozmiar ? Ja mam do sprzedania stalowki 16 cali - oryginalne subaru, idealny rozmiar na zime, z oponkami zimowymi nawet, caly komplecik, jakby ktos chcial http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=106504 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts