Jump to content

jakie felgi do legacy'06

TOM

Recommended Posts

Posted

hi, podpowiedzcie jakie felgi i opony kupić na zimę, stalowe czy alu i jaki rozmiar ?

te które mam teraz( 17'' na niskim profilu) na polskich dziurach wykończą moje auto i mnie.

do tej pory używałem swojego dysku do amortyzowania ale skończyło sie serią wizyt u terapeuty manualnego

pozdrawiam

tom

Posted
te które mam teraz( 17'' na niskim profilu) na polskich dziurach wykończą moje auto i mnie.

Chętnie się zamienię za 16-stki! :)

Posted

Ja mam stalówki 15-tki i jestem bardzo zadowolony. Wyższy profil opony i jest wygodnie i komfortowo. Owoc, 17'tki na zimę? No lans ma swoje granice ;-)

Posted

Dlaczego na zimę? Nie zmieniamy felg na zimę :mrgreen:.

P.S. Przejedź się Legacy na 17-stkach. Prowadzi się o niebo lepiej...

Posted

Kupiłem sobie na zimę dokładnie takie same felgi jak na lato z takim samym rozmiarem opon (215/45/17) i nie narzekam jeździ się dobrze....

Posted
Kupiłem sobie na zimę dokładnie takie same felgi jak na lato z takim samym rozmiarem opon (215/45/17) i nie narzekam jeździ się dobrze....

Dużo na nich jeździłeś w zimę? Podziwiam odwagę. W naszych zimowo/wiosennych warunkach to trudno jest nie pogiąć takich felg.

Posted

Dużo na nich jeździłeś w zimę? Podziwiam odwagę. W naszych zimowo/wiosennych warunkach to trudno jest nie pogiąć takich felg.

Jeżdżę na nich od lutego i żadnej nie pogiąłem. W poprzednim aucie przez 5 lat miałem podobny rozmiar i nic się nie stało.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...