wojo02 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 (edited) gdzieś mi wcięło wkład do zapalania papierosów od czego mogę kupić używkę na allegro żeby pasowała? próbowałem od forda, fiata i jakiegoś dełu (chewroleta ) i nic nie pasuje forek sg 2002 US-spec Edited March 19, 2014 by wojo02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrak Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Ja bym zrobił tak, bo już tak robiłem wiele razy i zawsze się udawało:-) Na allegro wrzucam "części forester" lub "forester" i wchodzę do zakładki części, zaznaczam używane i dzwonię. Nie ważne czy ktoś ma silnik do sprzedania, czy lusterko.. Pytam czy ma czego szukam.. Prawie zawsze za pierwszym razem mam czego chcę. Pytaj gościa czy ma wkład do zapalniczki i czy nie wyśle Ci za pobraniem... Zapłacisz pewnie jak za pasztetową i nie musisz ruszać 4 liter by szukać tego na mieście i po szrotach, zaoszczędzisz i czas i paliwo :-) Będziesz do przodu :-) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojo02 Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 dzięki, z tymi hienami z allegro to różnie bywa- jak ktoś zadzwoni, że potrzebuje to cena x2 za używaną niepewną lambdę chcieli więcej niż zapłaciłem za nową (w Rydze z przesyłką) wolałbym wiedzieć od czego podejdzie i kupić z tego co jest wystawione poza ty to jest us-spec i nie wiadomo co tam skośnoocy wkładali jakaś pewnie mazda albo nissan muszę obadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozarek Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 zerknij do marketów moto mają takie uniwersalne wkłady, coś się powinno dopasować. Spytaj obsługi czy pasuje, ew czy możesz przymierzyć. Nie będą robić problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiatrak Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Lub rzuć fajki a dziurę zatkaj ładną z podświetleniem ładowarką na usb do smartfona :-) W Lidlu bywają takie za 20 zł, są super, ja tak mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts