slavok Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 By nie było, ja nie chodzę w sukienkach Proszę o kliknięcie pod którąś z sukienek (tam gdzie napisane "klik"), to jakaś akcja dla blogerów gdzie ubrnia można zgarnąć, znajoma poprosiła o pomoc więc jak możecie, będę wdzięczny. http://zielonoma.blogspot.it/2014/03/na-impreze-w-sukience-z-dressale.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegi Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 A proszę bardzo. Mam tylko nadzieję, że nie kupiłem sukienki za 149 USD ... bez wcześniejszego zmierzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Ha ha! Ja po kliknięciu też mam wrażenie jakbym wziął kredyt na 30 lat w CHF Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavok Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 eee panowie bez przesady klikanie daje to, że sklep widzi przekierowanie z jej bloga, jeżeli będzie ileś tam klików z jej bloga dziewczyna dostaje jakieś bony na ciuchy jako blogerka, tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
april26 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Kliknięte Koleżanka ma super gust Ja wybrałam tą droższą Buty też kliknięte Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavok Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 Dziękuję wszystkim w imieniu znajomej, klikanie przyniosło efekt jeżeli jeszcze ktoś będzie chętny do pomocy to proszę o kolejnego klika:http://zielonoma.blogspot.it/2014/03/pied-de-poule-pois.htmlna samum dole pod fotami macie "KLIK KLAK"w prezencie zdjęcia znajomej pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegi Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Takiej znajomej odmówić nie sposób ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wykas Senior Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Ja niestety zrobiłem tylko klik, klaków jeszcze nie umiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knurek1111 Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Dziękuję wszystkim w imieniu znajomej, klikanie przyniosło efekt jeżeli jeszcze ktoś będzie chętny do pomocy to proszę o kolejnego klika: http://zielonoma.blogspot.it/2014/03/pied-de-poule-pois.html na samum dole pod fotami macie "KLIK KLAK" w prezencie zdjęcia znajomej pozdrawiam "Pied de poule" i "pois" - już myślałem, że coś o gotowaniu będzie... Klaknąłem z rozczarowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamot Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) eee panowie bez przesady klikanie daje to, że sklep widzi przekierowanie z jej bloga, Jak sklep zobaczy że kolesie subarowe klikają na kiecy to się dopiero zdziwi.... No ale klikłem.. Edited March 25, 2014 by szamot Link to comment Share on other sites More sharing options...
TYLKOV8 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Takiej znajomej odmówić nie sposób ... I owszem Klaknięte Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegi Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) eee panowie bez przesady klikanie daje to, że sklep widzi przekierowanie z jej bloga, Jak sklep zobaczy że kolesie subarowe klikają na kiecy to się dopiero zdziwi.... No ale klikłem.. Ale gdyby co to wątek o gender już mamy Edited March 25, 2014 by pegi Link to comment Share on other sites More sharing options...
april26 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Klikamy, klikamy Panowie Nie ma się co krygować Gender ach ten gender Link to comment Share on other sites More sharing options...
MForbi Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) No kliknąłem ... Żona przez ramię przyuważyła co robię i musiałem się tłumaczyć że nie kupuję kiecki dla siebie ani tym bardziej dla żadnej "niej" ... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Edited March 25, 2014 by MForbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
april26 Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 hahahaha dobre, dobre no to teraz może jednak kup żonie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouj Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Teraz to nie ma już wyjścia - musi kupić Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavok Posted June 10, 2014 Author Share Posted June 10, 2014 (edited) Sporo nowych fotek się pojawiło, poleciłem zakup nowego aparatu więc i jakość poszła w górę (jak chcecie rzucić okiem na wcześniejsze zdjęcia to po prawej jest lista wpisów), podbijam:http://zielonoma.blogspot.it/http://zielonoma.blogspot.it/search?updated-max=2014-06-09T05:03:00%2B02:00&max-results=1&start=1&by-date=false Edited June 10, 2014 by slavok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts