dziki_pongo Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Witam. Domyslam sie, iz ten temat na pewno zagoscil juz na tejze stronie, aczkolwiek mam nadzieje, ze pomozecie biednej kobiecie i jesli nawet sie powtarzam, uzykam tu odpowiedz dotyczaca mojego pytania. Wiec... Czy istnieje mozliwosc, by amortyzatory z jakiegokolwiek innego samochodu (chodzi mi tutaj o wszystkie marki) pasowaly do imprezy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarolekkk Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Jesli dobrze pamietam to z wrx lub sti od 01-05 pasuja i polecaja je spora czesc ludzi a co do innych marek to raczej nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Może i zanjdziesz coś w podobnym rozmiarze, ale bez rzeźby nie podjedzie niz z innej marki Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Jaki problem by dostać amortyzatory pasujące? Zabieg szybszy, prostszy i tańszy niż znalezienie innego auta z którego by mogło pasować Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziki_pongo Posted March 16, 2014 Author Share Posted March 16, 2014 W Olsztynie ciezko jest znalesc cokolwiek na ten samochod, a jesli juz jest to ceny sa kosmiczne. Myslalam, ze moze jesli pasuje do niego cos z innego samochodu dostep bylby wiekszy, a cena ciut nizsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corax Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 (edited) A nie rozważałaś kupna przez sklep internetowy jakiś, albo w innej formie wysyłkowej zniknie problem braku dostępności ? O przepraszam za pomylenie płci, poprawiłem błąd. Edited March 17, 2014 by Corax Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarolekkk Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Przejzyj ebay w UK masa czesci i to taniej niz u nas. Szukalem w PL sprezyn do zawiasu bo mi pekla to nie znalazlem a w sklepie eibacha chcieli za jedna 800 zl na ebay dorwalem nowke za 5 funtow. luknij tam moze cos znajdziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 na początek napisz ogłoszenie w dziale kupię -> http://www.forum.subaru.pl/index.php?/forum/43-cz%C4%99%C5%9Bci/ na pewno znajdzie się ktoś kto będzie Ci chciał pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Z dwoma postami raczej nie napisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Z dwoma postami raczej nie napisze Tworzenie nowych wątków jest dostępne dla zarejestrowanych użytkowników mających 1 post lub więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Racja, przespałem zmianę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts