DANIO Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 witam muszę zamontować hak do mojego leśnika MY07, może ktoś wie czy jest w aucie kostka do podłączenia wiązki a jak jest to gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb_ek Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 w bagażniku pod tapicerką, o ile pamiętam w prawej tylnej części pod styropianowymi formatkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANIO Posted March 16, 2014 Author Share Posted March 16, 2014 kostka jest teraz tylko wiązka dedykowana pod leśnika i gotowe dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wróbel Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 ile kosztowal Cie zakup haka? i jakiej firmy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szamann1 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Też jestem zainteresowany, poproszę jakieś info na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malprz Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Chętnie podepnę się pod to pytanie Czy mógłby mi ktoś napisać na pw ile kosztuje i jakiej firmy najlepiej montować hak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hallotron Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Ja też potrzebuje takiej informacji pukpuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANIO Posted April 7, 2014 Author Share Posted April 7, 2014 montaż haka w gorzowie wlkp to koszt ok 200zł + cena haka haki ze słupska od 600 do 800 albo coś na na bogato thule 1200-1500 ja wybrałem tańszą opcje do samodzielnego montażu witam muszę zamontować hak do mojego leśnika MY07, może ktoś wie czy jest w aucie kostka do podłączenia wiązki a jak jest to gdzie? w bagażniku pod tapicerką, o ile pamiętam w prawej tylnej części pod styropianowymi formatkami jeżeli chodzi o kostkę to nie ma w niej wstecznego, więc żeby podłączyć 13 pin to trzeba podpiąć się pod żółto-brązowy przewód idący do lewej lampy, a reszta do kostki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ura_bus Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 montaż haka w gorzowie wlkp OT, miło powitać krajana . Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
_dycha_ Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Allegro i szukajcie fabryki do demontażu w okolicy dolnegośląska montaż 100zł, pod warunkiem że macie kostki fabryczne Polecam w moim rejonie Podgórzyn mają wsio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wróbel Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 ja chyba jednak nie bede katowal forka haczykiem, mam druga kabine z hakiem i bede ja napieral az do zlomowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANIO Posted April 9, 2014 Author Share Posted April 9, 2014 montaż haka w gorzowie wlkp OT, miło powitać krajana . Pozdrawiam, witam ura_bus w gorzowie subaryn brak 2 może 3 forki jakiś outback się trafi ale ogólnie pustynia a przecież to super auta pozdrawiam Allegro i szukajcie fabryki do demontażu w okolicy dolnegośląska montaż 100zł, pod warunkiem że macie kostki fabryczne Polecam w moim rejonie Podgórzyn mają wsio też szukałem używanego ale nie polecam chociaż jak kto woli wczoraj zamontowałem hak ze słupska wypinana końcówka tzw. automat (bez zdejmowania zderzaka) wszystko idealnie pasowało śruby podkładki wszystko w komplecie nawet jakiś kątownik mi został po wszystkim (okazało się że to był uchwyt zderzaka na środku, oginalny uchwyt przeszkadzał) wszystko zajeło jakieś 3h Link to comment Share on other sites More sharing options...
ura_bus Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 w gorzowie subaryn brak 2 może 3 forki jakiś outback się trafi ale ogólnie pustynia a przecież to super auta pozdrawiam Cześć Jest ciut więcej ale rzeczywiście szału nie ma. Dla mnie większy problem to brak w pobliżu godnego zaufania i znjącego "tajniki" marki, serwisu (nie koniecznie autoryzowanego). Z poważniejszymi tematami (chociażby regulacja zaworów w DOHC czy UPG, co mi się ostatnio niestety przytrafiło) to najbliżej chyba Poznań (ASO Kocar - jeszcze nie miałem "przyjemności"). Szczecina (też ASO) raczej nikt jakoś specjalnie nie chwali a przynajmniej ja nie słyszałem a sam widziałem Imprezę STI ze Szczecina w MTS-ie (Dzierżoniów, 400 km ) gdzie jak dotychczas odstawiałem forka we wspomnianych przypadkach. Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts