przemu Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Witam, poszukuje dobrego wulkanizatora gdzies w okolicach Woli w Warszawie. Chcialbym tez przechowywac opony, zeby z nimi nie biegac bez sensu. No i fajnie by bylo jakby byl Hunter, zeby mozna bylo porzadnie wywazyc. Moze ktos cos polecic? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Znam firmę na bliskim Ursynowie z bardzo dobrze skalibrowanym Hunterem. Urządzenie to podstawa. Jeżeli odległość nie jest aż tak ważna - polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 @przemu napisz do kolegi lukass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 A jaka to firma na bliskim Ursynowie? Mi by pasowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 @przemu napisz do kolegi lukass. lukass jest najlepszy, ale już w Łomiankach nie pracuje... A jaka to firma na bliskim Ursynowie? Mi by pasowało. A tutaj: http://www.serwisgum.pl/kontakt.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Dzięki wielkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 lukass juz nie pracuje, ale sa godni nastepcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakbyk Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Polecam Auto Kółko na rogu Wolskiej i Plockiej. Pelna kulturka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 (edited) Polecam Auto Kółko na rogu Wolskiej i Plockiej. Pelna kulturka. Ale jaki sprzęt mają? To najważniejsze. Czasami wyniki poszczególnych urządzeń różnią się od siebie diametralnie, co przy "czułym" układzie kierowniczym i zawieszeniu, powoduje wibracje na kierownicy. Edited March 16, 2014 by sebachon Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemu Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 @przemu napisz do kolegi lukass. Hej, u lukassa wlasnie trzymalem. Nawet specjalnie jezdzilem do Lomianek. Ale ze go juz tam nie ma, to szukam czegos obok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 ASKO na Ostroroga 24B ma Huntera na wyposażeniu. Zwykły wulkanizator - na Krzyżanowskiego przy Gazowni. Jestem jego stałym klientem od kilku lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts