pininfarin01 Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 sprawa wygląda tak że zmieniłem silnik na taki w którym nie ma EGR, a wcześniej było, da rade bez tego jeździć czy będą jakie problemy po za wyświetlaniem się błędu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Wyjmij z tamtego przyczep gdzies i podlacz. Niech komp widzi ze jest. Jak nie to chyba tylko remapem mozna go usunac. Inaczej bedzie czeks sie palil. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pininfarin01 Posted March 13, 2014 Author Share Posted March 13, 2014 egr jest podpięty ale nie podłączony, nie świeci się kontrolka tylko po podpięciu komputera wyskakuje błąd zaworu EGR, czyli dzieje się prawidłowo bo nie jest podpięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 sprawa wygląda tak że zmieniłem silnik na taki w którym nie ma EGR, a wcześniej było, da rade bez tego jeździć czy będą jakie problemy po za wyświetlaniem się błędu? Można wyłączyć ten błąd za pomocą komputera. EGR i tak nie jest do niczego potrzebny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pininfarin01 Posted March 16, 2014 Author Share Posted March 16, 2014 też mi się wydaje że nie jest to potrzebne, ludzie w dieslach zaślepiają i nie sprawia im to problemów, ale może z EGRem w subaru jest to bardziej skomplikowane i musi być i nie da się go wyłączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavok Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Da się, pewnie trzeba grzebnąć w sterowniku ale się da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_78 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Ja mam wyłączony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts