Jump to content

Buractwo się szerzy..!

owoc666

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply
Posted

P.S. Co do zmian na forum, to gdyby mi ktoś nie tak dawno powiedział, że Przemeq będzie modem, to odpowiedziałbym mu, że prędzej ja zacznę chodzić do gej barów :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Z czego wynika, że już jesteś bywalcem, bo Przemeq się już od funkcji nie uwolni - nie ma tam-tego - niech nam żyje Moderator Przemysław Pierwszy! :mrgreen:

Posted

P.S. Co do zmian na forum, to gdyby mi ktoś nie tak dawno powiedział, że Przemeq będzie modem, to odpowiedziałbym mu, że prędzej ja zacznę chodzić do gej barów :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Z czego wynika, że już jesteś bywalcem, bo Przemeq się już od funkcji nie uwolni - nie ma tam-tego - niech nam żyje Moderator Przemysław Pierwszy! :mrgreen:

Nie to żeby mi to jego "modowanie" przeszkadzało, co mi tam raz kozie śmierć, wszystkiego trza w życiu spróbować :mrgreen:

Posted
Moderator Przemysław Pierwszy! :mrgreen:

Strasznie to długie i niektórzy zapomnieć mogą. Po raz kolejny proponuję przyjęcie Oficjalnego Nazewnictwa czyli MPP 8) :) Ale tak czy siak tęsknić będę za dawnym Przemqiem :( :( :( Dorósł do funkcji co Go zmieniło, niestety :roll: :mrgreen:

[ Dodano: Pią Sie 04, 2006 7:48 pm ]

Coś o tym wiesz? :twisted::mrgreen:

Czytałem gdzieś o tym, ale zapomniałem już gdzie... :roll: :twisted::mrgreen:

Posted
Z drugiej strony czy warto :roll: :???: Bez buraków nie byłoby barszczu z uszkami, buraczków na słodko ani ćwikły z chrzanem ;):mrgreen: :mrgreen:

I było by bardzo dobrze :!:

Ty mnie niekiedy zaskakujesz...

To bardzo dobrze. Co Ty widzisz w tym złego ?

Do powyższego, owoca jeszcze tak pieszczotliwie nazywasz... czy chcesz nam coś powiedzieć ? :mrgreen:

Posted
że Przemeq będzie modem, to odpowiedziałbym mu, że prędzej ja zacznę chodzić do gej barów

(...)

co mi tam raz kozie śmierć, wszystkiego trza w życiu spróbować

Chyba sobie w tej Finlandii izolatkę zamówię... :roll:

:mrgreen:

Posted

forum czytam od dawna, posty pisze od pewnego czasu. to miejsce moze faktycznie sie zmienilo, uzytkownicy poczynaja sobie coraz smielej ale ostatecznie "buractwo" jest pietnowane a generalnie publikowane wypowiedzi sa na wyzszym poziomie niz na innych forach motoryzacyjnych.

Posted
że Przemeq będzie modem, to odpowiedziałbym mu, że prędzej ja zacznę chodzić do gej barów

(...)

Nie no co ty kolegów nie będę tykał :mrgreen:

Posted

(...)

Biedni Finowie...

Posted
Bo walka z buractwem to zawracanie Wisły kijem, niestety.

Nic na to nie poradzę - stwierdzam fakt. Taki drobny skutek uboczny demokracji, liberalizmu, postępu i innych takich potermidorowych wynalazków.

szkoda nerwów WIS czasem trochę racji ma :-) :)

Posted

(...)

Biedni Finowie...

No biedni, wypijemy za ich zdrowie :mrgreen:

Posted

(...)

Biedni Finowie...

Będziecie jeszcze mieli Witolda... :twisted:

Posted

No tak, ale jeden Witold jeszcze Owoca nie czyni... ;)

Posted

No tak, ale jeden Witold jeszcze Owoca nie czyni... ;)

Nie doceniasz Witolda. Ambitny jest i jak mu wspomnisz o Owocu, to będzie dwa razy lepszy.

Posted

Ambitny nie jestem, do owoca nic nie mam, a Lucek wyraźnie napisał, że kolegów nie tyka.

Galu, coś Cię dzisiejszy dzień wymęczył strasznie. Już tak późno, może czas założyć szlafmycę i udać się na spoczynek ?

Posted

(...)

Biedni Finowie...

Patrz wyżej bystry Staruszku, jakieś kilka linii tekstu wyżej tak około 3 ;-)

:twisted:

Posted
Ambitny nie jestem, do owoca nic nie mam, a Lucek wyraźnie napisał, że kolegów nie tyka.

Galu, coś Cię dzisiejszy dzień wymęczył strasznie. Już tak późno, może czas założyć szlafmycę i udać się na spoczynek ?

Podciągnąłem kocyk (coś ciągnie dzisiaj) i jadę dalej:

Kolega Lucek odpowiadał na bezpośrednie zapytanie kolegi jarmaja, czyli określenie "kolegów" odnosiło się w tym przypadku wyłącznie do pytającego, a nie do abstrakcyjnych "kolegów'.

Witoldzie! Przykro mi to powiedzieć, ale nie jesteś bezpieczny...

Posted

Oj Galileo Galilei dajże Witoldowi spokój.

Napisze wyraźnie żeby bez okularów było widać - > Witek zalicza się do moich kolegów i jest przeto bezpieczny na Rajdzie Finlandii :).

I spokój mi tu, bo o buractwie była mowa a nie o starczych uwiądach :P

P.S. Wybacz lamerstwo GAL, czy te obrazki w Twoim podpisie to z jakiegoś zajefajnego kalendarza ? Jeśli tak, to ja chcę taki mieć.

Posted

I spokój mi tu, bo o buractwie była mowa a nie o starczych uwiądach :P

OK. Siedzę cicho. Witold był dzisiaj doskonały - słowo harcerza.

P.S. Wybacz lamerstwo GAL, czy te obrazki w Twoim podpisie to z jakiegoś zajefajnego kalendarza ? Jeśli tak, to ja chcę taki mieć.

To jest jeden z plakatów geeków. Plakaty są fajne, bo łączą dość zgryźliwe teksty z typowo "korporacyjnymi", pastelowymi fotkami... Można je powiesić na ścianie w biurze i większość gości uzna je za typowy "motywacyjny" bullshit, dopóki się nie wczytają w podpisy pod tytułami ;).

Wyślę Ci adres na priv, bo jeszcze trochę tych podpisów przygotowałem, a może nie wszyscy je znają :)

PS. Ten poniżej jest dość wyjątkowy, bo sam tytuł jest już zwracający uwagę - większość ma tytuły ekstra-super-prawidłowe - wprost z czytanki HR Managera.

Posted
wprost z czytanki HR Managera

Brrrr, aż mnie zmroziło...(tym bardziej, że wracam z przechadzki po piwo w ulewie ;-))

[ Dodano: Sob Sie 05, 2006 12:28 am ]

Co do korporacyjnych klimatów. Dilberta panowie lubią ?

Eeee tam Kalvinowi do pięt nie dorasta...

Posted

Brrrr, aż mnie zmroziło...(tym bardziej, że wracam z przechadzki po piwo w ulewie ;-))

A co masz cos wspolnego z HR? :>

Posted

A co masz cos wspolnego z HR? :>

Poza lekturą -> nie. I dzięki Bogu, Losowi etc. .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...