Kuti Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Witam, Gdzie radzilibyście udać się z wymianą paska rozrządu w Foresterze 2.0T (Warszawa, Białystok)? Ile to kosztuje? pozdrawiam Kuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Witam, Gdzie radzilibyście udać się z wymianą paska rozrządu w Foresterze 2.0T (Warszawa, Białystok)? Ile to kosztuje? pozdrawiam Kuti Cześć, Słyszałem, że najtaniej w byłym NRD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuti Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 Super śmieszne. Gratuluję intelektu, tj jego braku. Nie masz nic do powiedzenia, nie chcesz pomóc to się zamknij i nie kompromituj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazik Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 W Warszawie, a dokładniej w Piasecznie - Czoper (www.czoper.pl). Robią dobrze ale gorzej z terminowością. Ja swój po 100.000 robiłem w ASO A. Koper. Też dobrze zrobione. Podzwoń, porównaj ceny i decyduj. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aflinta Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Super śmieszne. Gratuluję intelektu, tj jego braku.Nie masz nic do powiedzenia, nie chcesz pomóc to się zamknij i nie kompromituj. Mimo wszystko nie jest to powód by innych obrażać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raju Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Kurde...Alfinta, dzięki chłopie Kuti - poprostu nie rób tego więcej i zapominamy o temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 wiecie co zauwazylem - co jakis nowy forumowicz sie loguje to coraz bardziej spiety i jakis taki malo kumaty - zero humoru i wszysko bierze do siebie chyba ten kaczorland ludzi coraz bardziej przygnebia a Raju mial racje ze w bylym dedeerowku taniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekla Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Witam nowego uzytkownika Forysia z Lublina. ja przeglad w swoim robilem w Lomiankach w Dawoju. Niby wszsytko ladnie pieknie ale nie polecam bo musialem reklamowac usluge, lepiej do Czopera, a swoja droga w Lublinie masz na ulicy Podchorazych 19 Pana Andrzeja, ktory sie zajmuje Subaru silnikami. Mozesz zajechac i zaptytac pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts