Guest paker Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 cześć jestem nowym klubowiczem i chcę się przywitać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Tak dobre, że aż podejrzewam prowokację... ;-) Chociaż, w kraju w którym Lepper robi za wicepremiera, wszystko jest możliwe. Zakładając więc, że to nie jest prowokacja, informuję kolegę Pakera, że: 1) warto czytać, zanim się coś napisze - odrębny wątek do powitań jest dość wyraźnie oznakowany; 2) "użytkownik" wygląda dużo lepiej, niż "urzytkownik"; 3) ta mordka, której użyłeś w tytule, oznacza wkurzenie - chyba wbrew intencjom? 4) ten wątek pewnie zaraz zostanie zamkniety przez Moderatora. Ale luzik - pierwsze koty za płoty - i tak witam serdecznie ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemeq Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Emotikonka w nagłówku posta i opis posiadanego samochodu kojarzą mi się z pewnym forumowiczem i jego słynnym legacem... Czyżby kontynuacja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalili Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 ja tez chce sie przywitac, a wiec witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intakwrx Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 cześć jestem nowym klubowiczem i chcę się przywitać. Cześć jestem starym użytkownikiem i chciałem Ci powiedzieć ląduj TU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldemar Biela Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 2) "użytkownik" wygląda dużo lepiej, niż "urzytkownik"; u-żyd-kownik brzmi bardziej na czasie. mamusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Uuuu...-Żyd-szkodnik...!? Matka!!! Odcinaj się od Romana, bo ambasador Izraela następnym razem odmówi oficjalnej konsumpcji pizzy... ;-) I geszeft szlag trafi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 awesome :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Jesteście niesympatyczni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Delikatnie powiedziane. Ja bym siebie i kolegów określił znacznie mocniejszym słowem... Tak się z koalicjantów nabijać - ffuj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Klubowiczem, urzytkownikiem, użytkownikiem, czy może forumowiczem, bo już się pogubiłem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts