Heller Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Gdzie w stolicy mozna dobrze i tanie zbieznosc zrobic ? Coś mnie na lewo ciągnie... a mama mowiła "Synu - na prawo!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 ASKO, Biernacki, Bokserska... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregorBa Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 w ASKO teraz kolejki są, chciałem zmienić koła to tydzień oczekiwania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller Posted July 28, 2006 Author Share Posted July 28, 2006 W ogole to dziwna sprawa z ta moją geometria bo ... bylem 1,5 miesiaca temu w domu (Zielona Góra) i tam postanowiłem w zwykłym serwisie oponiarskim Nowacki, przy okazji nowych oponek letnich zeby zrobili mi zbieznosc... wyjechalem, przejechalem 400km do W-wy i ciagnie mnie na lewo mimo ze zadnego krawęznika nie pamietam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 w ASKO teraz kolejki są, chciałem zmienić koła to tydzień oczekiwania U Biernackiego zrobili z wymiana amortyzatorów i regulacją wysokości od reki niemal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 W ogole to dziwna sprawa z ta moją geometria bo ... bylem 1,5 miesiaca temu w domu (Zielona Góra) i tam postanowiłem w zwykłym serwisie oponiarskim Nowacki, przy okazji nowych oponek letnich zeby zrobili mi zbieznosc... wyjechalem, przejechalem 400km do W-wy i ciagnie mnie na lewo mimo ze zadnego krawęznika nie pamietam Kilkaset kilometrów po naszych dziurach czasem starczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusmax Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 asko zapomnij przez najblizsze 2 tygodnie :roll: u biernackiego zadzwonilem o 15 i uowilem sie na nastepny dzien na 8 rano bez zbednych ceregieli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polik Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Jaki jest m/w koszt zrobienia geometrii w 4x4 w porównaniu do FWD i RWD ? Biarac pod uwage te magiczne mimosrody itd?? tak z ciekawosci pytam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Napęd tu nie ma nic do rzeczy, tylko ilość regulacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
man111 Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Napęd tu nie ma nic do rzeczy, tylko ilość regulacji. Liczba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 o cholera.... oczywiście że liczba... damn..jeszcze torchę pouzywam internetu i będę jadł renkami.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
man111 Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 o cholera....oczywiście że liczba... damn..jeszcze torchę pouzywam internetu i będę jadł renkami.... Kurze udka jak najbardziej 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fido__ Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 W ASKO miesiąc temu zapłaciłem bodaj sprawdzenie 50 PLN, regulacja 60 PLN... ten rząd wielkości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts