Peter77 Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Potrzebuję namiaru na części używane do takiego modelu, czyli do imprezki przed faceliftem. Konkretnie potrzebuję elementu klimy pod deskę i paru drobnych rzeczy do silnika. Z powodów finansowych chcialbym sobie darować kupowanie nowych w salonie. Z góry dzięki za pomoc. Miejsce nieważne ale jakby to była Wawa i oczywiście Kielce (w co wątpię, nawet nie widziałem u siebie takiej jak moja impra) to byłoby super. Jutro się wybieram do stolicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norveg Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Z powodów finansowych chcialbym sobie darować kupowanie nowych w salonie. Z góry dzięki za pomoc. Miejsce nieważne ale jakby to była Wawa i oczywiście Kielce (w co wątpię, nawet nie widziałem u siebie takiej jak moja impra) to byłoby super. Jutro się wybieram do stolicy. w salonie nie musisz kupować wystarczy że podjedziesz w Warszawie do Japan Carsu(japońskie zamienniki) na ulicy Szyszkowej i tam kupisz mam nadzieję potrzebne ci części. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inzynier_mamon Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Ale proponuję czujność. W JapanCarsie nie zawsze wiedzą co sprzedają. Opanowanie filtrów do Forestera nieco ich przerosło Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter77 Posted July 26, 2006 Author Share Posted July 26, 2006 Nawet w katalogu nie mają tych rzeczy co są potrzebne. W Kielcach też mamy JC i znamy jakość Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Możesz zawsze spróbować na Bajecznej, lub na szrocie w Otwocku, mają tam czasem używane części w przystępnych cenach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KWIATEK Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Polecam Bajeczną. Nie wiem gdzia i w jaki sposób Zbyszek je znajduje ale to jest miejsce gdzie warto uderzyć. Duże prawdopodobieństwo trafienia. [ Dodano: Pią Lip 28, 2006 12:11 am ] P.S Mam taki sam model Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter77 Posted July 28, 2006 Author Share Posted July 28, 2006 Dzięki Macie może jakiś telefon na Bajeczną i do Otwocka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norveg Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 ul. Bajeczna 22 WARSZAWA Telefony kontaktowe: 501-754-814 - Zbyszek, 501-079-612 - Marcin 0 (22) 424-01-38 - stacjonarny do serwisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioF Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 A jak z ew. serwisem Tez polecacie :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter77 Posted July 28, 2006 Author Share Posted July 28, 2006 Dzięki wielkie. Chyba mają urlop bo wszystkie telefony głuche Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Sprawdź tu: http://www.japancar.pl/ - mogę Ich w poniedziałek sprawdzić, tylko napisz dokładnie czego potrzebujesz (PW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts