WiS Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Uwaga, uwaga... w poniedziałek jestem w Krakowie. W programie obowiązkowym: parę spraw zawodowych i towarzyska kolacja u starych znajomych w Wieliczce. Oprócz tego, chętnie bym zajrzał do SIP pogapić się na nowe autka i przy okazji uścisnąć dłonie zaprzyjaźnionych fragmentów załogi - na kogo można liczyć i do którego z licznych salonów należy się teraz kierować...? ;-) Uwaga - ewentualnie, w zamian za przejażdżkę jakimś boxerem, mogę dać komuś przewieźć się Yarkiem... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogs Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 WiS do spotkan trzeba bylo wrzucic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted July 22, 2006 Author Share Posted July 22, 2006 Fakt - to przez ten upał i piwo. Sorry... Edit: Azrael, dzięki za przekładkę ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 no to kiedy spociwo na Josepha Conrada , trzeba uścisnąć grabie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted July 22, 2006 Author Share Posted July 22, 2006 Jutro po południu powinienem znać dokładne terminy programu obowiązkowego - wtedy możemy coś umówić... Ja w każdym razie - chętnie :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 no to trzeba poczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted July 22, 2006 Author Share Posted July 22, 2006 Raczej wcześniej, niż później - bo będę miał po drodze z Kielc. Potem walę pewnie do Rynku i na Płk. Dąbka, więc bez sensu byłoby wracać, jak zamierzam skończyć tour w Wieliczce. Więc wstępnie - proponuję około południa albo wczesne popołudnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 czyli 12.30 pod salonem Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiS Posted July 23, 2006 Author Share Posted July 23, 2006 Niewykluczone... PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.