leon Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 http://www.fsoautoklub.pl/?action=norblin_petycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropek Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 dopisałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spalili Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 ja takze, byłem w czechach w tym muzseum co wspominają, masakra ile aut jest, nawet kilka parowozów i okazały tabor nie wspominając o masie innych ciekawych rzeczy u nas tez powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek@klubsubaru.pl Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 ja też . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 no jak to ma mieć znaczenie dla kraju to ja też się dorzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hogi Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Wszyscy to wszyscy - babcia też. Żartowałem, szczerze popieram- dopisałem się. :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC fan Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Nie wiem czy to dotyczy bezpośrednio norblińskiego Muzeum, ale w piątkowym Dzienniku Polskim wyczytałem coś takiego : Rywin kupił fabrykę Lew Rywin stał się współwłaścicielem fabryki Norblina, słynnego XIX-wiecznego kompleksu przemysłowego w centrum Warszawy, informuje "Dziennik". Deweloper ALM Dom, którego udziałowcem jest firma Rywina Heritage Films zapłacił 67,5 mln zł za dwuhektarowy teren z budynkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 http://enorblin.pl/bron.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.