rosol Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Kilka pytan: 1. czy takiemu trzeba przerabiac swiatla, itp do wersji europejskiej? 2. jakiego mechanika polecicie, ktory moglby go ocenic? 3. gdzie mozna kupic czesci w Polsce? czy tez trzeba je sprowadzac? Pomozcie, prosze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbike Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 1. Teoretycznie trzeba. 2. To juz pewnie archiwum: STIFAN powie: ASO, Mati powie: Bajeczna, ja powiem: Kornecki, ktoś tam powie: Szczepan etc. 3. Mozna kupic w Polsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosol Posted July 18, 2006 Author Share Posted July 18, 2006 A mozesz rozwinac na temat tych swiatel? Co to znaczy: teoretycznie mozna? Bo wg. mnie to znaczy ze mozna ale nie trzeba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbike Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Amerykanskie swiatla swieca symetrycznie /europejskie asymetrycznie/. W mysl przepisow - nalezy je wymienic lub przynajmniej przerobic. Dodatkowo mozesz walic ludziom po oczach. Co Ty zrobisz - nie wiem, ale od tego nie ubywa mocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 W wersji amerykanskiej Subaru swieca prawie asymetrycznie, nie mam porownania do wersji europejskiej, ale podejrzewam ze moga swiecic tak samo. Na lampach brakuje znaczka "E", na ktory podobno czasem patrza policjanci przy kontroli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Kuba jest ogromna różnica, ostatnio porównywaliśmy, subarowy amerykan świeci kompletnie symetrycznie przy europejczyku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 To ja mam cos nie tak ze swiatlami (bug eye). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Może po prostu się odzwyczaiłeś od europejskich świateł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekD Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 W wersji amerykanskiej Subaru swieca prawie asymetrycznie W moim Foresterze tez tak jest. Na pewno nie jest to typowe, amerykańskie światło symetryczne. Jak zrobie fotke to wrzucę na forum. Zreszta auto przeszło normalny przegląd i tylko doczepili sie do pomarańczowej obrysówki. Inną sprawą jest brak światła przeciwmgłowego z tyłu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.