kamilos1919 Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Witam mam pytanie, muszę a tak naprawdę chciał bym, zarzucić graty z skrzyni wrx 03 ( pół osie nachodzą na wieloklin) do obudowy skrzyni z wrx 05 ( pół osie wchodzą do środka skrzynie) ponieważ mam uszkodzona lekko obudowę i kapie mi olej aa kolega z forum ma skrzynie ze swojego WRX 05 z wysypana dwójką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Nie lepiej pospawać swoją skrzynie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilos1919 Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 jak nie znajdę nic ciekawego w mądrych pieniądzach to po spawie ja, mały ubytek na złączeniu dwóch połówek 0.5 mm x 1 mm : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hati Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Jelsi sie roznią od gory mocowaniem wysprzeglika, to chyba nie da rady tlyko przelozyc ale to trzeba sprawdzic. Ja mam u siebie w aucie skrzynie wrx 03 ( pół osie nachodzą na wieloklin) i kupilem druga skrzynie, tez z wysypaną 2-ka gdzie polosie wchodza do srodka i obydwie mają identyczne obudowy. Charakterystyczny jest punkt mocowania wysprzeglika wlasnie. Sprawdz - jak jest taki sam, to mysle ze da sie przelozyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts