pawel_koszalin Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 witam mam takie pytanie, czy jest sens wymieniać przepływomierz na Oryginalny z Serwisu SUBARU czy z firmy DENSO będzie taki sam? Bo przecież producenta oryginalnego przepływomierza w ASO jest DENSO?? a różnica w cenie jest 900 vs 480 to dużo pieniędzy jest. Forek 2.5 XT 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
owad Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Na pewno taki sam? Ja w nieaso płaciłem około 900 za denso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_koszalin Posted December 13, 2013 Author Share Posted December 13, 2013 No właśnie dlatego pytam ... bo przepływka w kartoniku DENSO z e-denso numer producenta DMA-0114 wygląda jak oryginał ma logo DENSO a cena o połowę niższa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien_TM Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 miałem ostatnio denso przepływke z intercarsu cena 460 zł . Niby kartonik Logo itd takie samo , ale jednak jakość wykonania bardziej podobna do tych z chin niż Ori. ale działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_koszalin Posted December 14, 2013 Author Share Posted December 14, 2013 Cholera czyżby jak ze sprzęgłami EXEDY miało się okazać, że EXEDY produkuje sprzęgła dla Subaru, ale te z ASO są znacznie lepsze od tych ze sklepu aftermarketowego chociaż producent ten sam? ;/ dziwne to jakieś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurojanek Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Ja kiedyś w Denso w Anglii pracowałem. Japońska firma, robi graty do wielu marek w tym do subarek. Co do jakości to hmm.. no legendarna japońska jakośc to już nie jest. Podzespoły z Chin Indii itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olej Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 moje lata na denso z IC za te 4 i coś stówek i jest ok, wskazania są dobre. Wykonanie? nie widzę różnicy, to kawałek plastiku z jakims hokus-pokus w środku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel_koszalin Posted December 15, 2013 Author Share Posted December 15, 2013 Ja różnicę, widzę taką na oryginalne DENSO jest wybite LOGO denso w plastiku i na tych za 900zl tak jest, na tych za 460zł jest naklejka srebrna z czarnym napisaem DENSO i tyle w kwestii różnicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts