Glowaken Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Czy ktoś może wie jak zmienić widok z 2D na 3D w oryginalnej nawigacji Subaru. Od razu dodam, że między tym co napisane w instrukcji, a stanem faktycznym jest (jak się okazało) spora rozbieżność... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodan Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 A ta nawigacja w ogole dziala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowaken Posted July 11, 2006 Author Share Posted July 11, 2006 ...dziala super, od Odry w lewo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodan Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 A masz jakas instrukcje do tego badziewia? Probowalem wyznaczyc jakas trase, ale po kilku probach sie poddalem. Nie ma to jak tom tom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowaken Posted July 11, 2006 Author Share Posted July 11, 2006 instrukcje oczywiscie mam (nawet po polsku), ale jak pisalem wczesniej, są pewne "rozbieżności" między instrukcją, a tym co na monitorze i szczerze mówiąc liczę na merytoryczne ich rozwiazanie na tym forum, a nie czcze pisanie na temat wyższosci tom-toma nad fabryczną nawigacją... tak czy inaczej w "starej" unii wszystko działa i wyznaczenie trasy nie sprawia (przynajmniej mi) większych kłopotów - problemem jest 3D view, ktory podobno jest (tak wynika z instrukcji), a ja w zaden sposob nie moge go załączyć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Nie ma to jak tom tom... ...nie używać w okolicach tegorocznych Plejad ...bo się zdziwisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Hmm. Mam niemiecką instrukcję. Jak wrócę do domu to sprawdzę jak to się robi i czy się zgadza. Na codzień nie wożę ze sobą płyty - bo i po co skoro nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodan Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Azrael, nawiazywalem do latwosci obslugi, nie dokladnosci map :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 shodan, może i obsługuje się łatwo (ja nie mogłem rozgryźć o co w tym chodzi co prawda ale ja wolę mapę od nawigacji w większości wypadków - mniej kombinowania), ale co z tego jak zakomunikował zę dojechaliśmy na zlot w środku lasu na w ogóle nie tej drodze co trzeba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowaken Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 Co za bajzel !!! Panowie pogadajcie sobie prywatnie, a nie na forum gdzie ludzie chcą uzyskać konkretnych informacji na konkretne tematy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shodan Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Glowaken, jak widac, nie ma odpowiedzi na twoje pytanie, wiec wszystko wskazuje na to, ze ten temat rozwinie sie w kolejny OT Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr1zly Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 skoro nie ma w instrukcji to zadzwon do jakiegos salonu Subaru moze oni pomoga :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Nie ma to jak tom tom... ...nie używać w okolicach tegorocznych Plejad ...bo się zdziwisz. Ja akurat jeździłem tylko na TT i nie było problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 ALEX, a nas TT wywiózł do lasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 ALEX, a nas TT wywiózł do lasu. Jesli jechałeś z fajną laską....to chyba nie jest źle. A tak poważnie ważne jest na jakiej wersji mapy podróżowaliście. ja generalnie poruszam się przy użyciu mapy PL-CZ-SK-HU ver.6.45 i jest OK. W tej mapie była droga pod Hotel Gołuń i Debrzyno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowi Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Wieczorem sprawdzę jak to zrobić bo z pamięci nie pamiętam. Na pewno się da :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekSubru Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 A czy jest możliwość wgrania programu zamiast mapy w fabryczną nawigację? Jakby ktoś stworzył program który pokazuje na monitorze nawigacji parametry typu: ciśnienie turbiny, temp. oleju, AFR, EGt itp. w postaci cyfrowej lub analogowej (oczywiście po podłączeniu odpowiednich czujników) - takie coś jest w Nisanie Skyline 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 maciekSubru, IMO komplikacja podobna do budowy promu kosmicznego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts