wałek Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Witajcie, jak w temacie, zakładał ktoś? dostępny jest wogóle? szukam, ale widze że może byc problem, za dobrzeby było jakby był odpinany jeszcze. Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Ja u Siebie miałem założony odpinany- tyle tylko, ze już taka Impreze kupiłem...Wiec wiem,ze się da i wystepują takowe U Mnie we wsi są oferty firm z hakami hol....To jakiś problem by się do takiej firmy zgłosić?Oni doradzą i na pewno dopasują Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Kumpel tez ma odpinany i dobrze sie sprawuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simpson Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Przerabiałem temat, chociaz zaznaczam, że mam 2006. Ze wszystkich firm, dobrej jakości i wypinany okazał się tylko Thule. Cena niemała, ale że na fakturę i mam znajomka, wyszło mnie około 1100zł. Jak poszukasz w katalogach, to jest bardzo duża ciągłość roczników, do których pasuje jeden model haka i to jest na plus (bodajże 98 aż do mojego, widocznie podwozie bez zmian - szok, ale dobrego się przecież nie zmienia ). Jest tylko jeden myk, na który nikt nie potrafi odpowiedzieć, bo podobno Imprezki z tych lat szły AWD i ośka, a tylny most ma coś do mocowania haka. Mi się udało ustrzelić i pasuje idealnie. Montaż banalny, fajna zaślepka po wyczepieniu faji. Profeska. Jak chcesz mogę podesłać Ci foty i namiar na Ziomka, którego oczywiście uświadomię, że dla oświniaczonych rabacor Ciągacie przyczepiory? O tym to akurat możemy gadać godzinami, bo zajmuję się ich sprzedażą. Nie widzę jaki masz silnik, ale w 2.0 n/a reduktor daje radę do ciągnięcia rydwana Pozdrówki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzy Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Ja też miałem Thule w MY01 kombi. Nieco upierdliwe jest blokowanie tej demontowalnej końcówki, ale ogólnie sprzęt ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wałek Posted December 12, 2013 Author Share Posted December 12, 2013 właśnie problem z dostępnością, gdzie dzwoniłem to albo nie mieli albo mocowany na stałe (skręcany śrubami) co prawda cena niezła bo coś koło 500 zł. W tarnowie jest firma co niby robi haki - Steinhof - jako tako nie mają w ofercie ale znaleźli produkt do ściągnięcia - cena niemała - 2200 zł, hak odpinany. prowadze działalność i niekiedy potrzebuje przewieść jakieś rurki, blachy, spaware i takie tam, a drugiego auta nie potrzebuje znowu.. co do silnika to mam Gieteka, także bez reduktora Simpson podeślij namiar, będe wdzięcczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simpson Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Simpson podeślij namiar, będe wdzięcczny Poszło PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
diuk Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 właśnie problem z dostępnością, gdzie dzwoniłem to albo nie mieli albo mocowany na stałe (skręcany śrubami) co prawda cena niezła bo coś koło 500 zł. W tarnowie jest firma co niby robi haki - Steinhof - jako tako nie mają w ofercie ale znaleźli produkt do ściągnięcia - cena niemała - 2200 zł, hak odpinany. prowadze działalność i niekiedy potrzebuje przewieść jakieś rurki, blachy, spaware i takie tam, a drugiego auta nie potrzebuje znowu.. co do silnika to mam Gieteka, także bez reduktora Simpson podeślij namiar, będe wdzięcczny hej, wałek i jak tam? udało się założyć ten hak do gietka? jak to wyszło cenowo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyziek Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Jakby co mam hak z wanny ale bez tabliczki znamionowej. Tak juz było jak go zdemontowałem Aha - skręcany na 2 śrubach. Jkaby ktos była zainteresowany zapraszam na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Odgrzeje by nie zakładać nowego. Potrzebuje schemat/zdjecie, belki pod hak do gc, pozostał mi z legacy i chciałbym przerobić. Instrukcja montażu także mile widziana. Nikt nic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts