Jump to content

Impreza GT kombi - HAK

wałek

Recommended Posts

Ja u Siebie miałem założony odpinany- tyle tylko, ze już taka Impreze kupiłem...Wiec wiem,ze się da i wystepują takowe :)

U Mnie we wsi są oferty firm z hakami hol....To jakiś problem by się do takiej firmy zgłosić?Oni doradzą i na pewno dopasują :D

Przerabiałem temat, chociaz zaznaczam, że mam 2006. Ze wszystkich firm, dobrej jakości i wypinany okazał się tylko Thule. Cena niemała, ale że na fakturę i mam znajomka, wyszło mnie około 1100zł. Jak poszukasz w katalogach, to jest bardzo duża ciągłość roczników, do których pasuje jeden model haka i to jest na plus (bodajże 98 aż do mojego, widocznie podwozie bez zmian - szok, ale dobrego się przecież nie zmienia ;) ). Jest tylko jeden myk, na który nikt nie potrafi odpowiedzieć, bo podobno Imprezki z tych lat szły AWD i ośka, a tylny most ma coś do mocowania haka. Mi się udało ustrzelić i pasuje idealnie. Montaż banalny, fajna zaślepka po wyczepieniu faji. Profeska. Jak chcesz mogę podesłać Ci foty i namiar na Ziomka, którego oczywiście uświadomię, że dla oświniaczonych rabacor :P

Ciągacie przyczepiory? O tym to akurat możemy gadać godzinami, bo zajmuję się ich sprzedażą. Nie widzę jaki masz silnik, ale w 2.0 n/a reduktor daje radę do ciągnięcia rydwana :thumbup:

Pozdrówki !

właśnie problem z dostępnością, gdzie dzwoniłem to albo nie mieli albo mocowany na stałe (skręcany śrubami) co prawda cena niezła bo coś koło 500 zł. W tarnowie jest firma co niby robi haki - Steinhof - jako tako nie mają w ofercie ale znaleźli produkt do ściągnięcia - cena niemała - 2200 zł, hak odpinany.

prowadze działalność i niekiedy potrzebuje przewieść jakieś rurki, blachy, spaware i takie tam, a drugiego auta nie potrzebuje znowu..

co do silnika to mam Gieteka, także bez reduktora :)Simpson podeślij namiar, będe wdzięcczny :)

• 5 months later...

właśnie problem z dostępnością, gdzie dzwoniłem to albo nie mieli albo mocowany na stałe (skręcany śrubami) co prawda cena niezła bo coś koło 500 zł. W tarnowie jest firma co niby robi haki - Steinhof - jako tako nie mają w ofercie ale znaleźli produkt do ściągnięcia - cena niemała - 2200 zł, hak odpinany.

prowadze działalność i niekiedy potrzebuje przewieść jakieś rurki, blachy, spaware i takie tam, a drugiego auta nie potrzebuje znowu..

co do silnika to mam Gieteka, także bez reduktora :)Simpson podeślij namiar, będe wdzięcczny :)

hej, wałek

i jak tam? udało się założyć ten hak do gietka? jak to wyszło cenowo?

Jakby co mam hak z wanny ale bez tabliczki znamionowej. Tak juz było jak go zdemontowałem :) Aha - skręcany na 2 śrubach. Jkaby ktos była zainteresowany zapraszam na PW.

• 11 months later...