jarmaj Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 No więc planujemy wyjazd na chyba jedną z najbardziej klasycznych eliminacji rajdowych MŚ, czyli Rajd Finlandii. Na razie jest nas dwóch na 100 % (Lucek i ja), oraz niepewny w tym względzie Azrael, który trochę marudzi (bez obrazy :wink: ), ale tak łatwo mu nie odpuścimy i będziemy próbować go przekonać. Tak więc poszukujemy chętnego na wyjazd, bo plan zakłada jazdę we czterech (tak samo jak zakłada obecność Azraela bez którego nigdzie nie jedziemy ). Ramy czasowe to (liczone z Gliwic): 16 sierpnia po południu start 21 sierpnia pod wieczór powrót Wstępny (bardzo) kosztorys mogę wysłać zainteresowanym. Kto chętny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=106398 Weź Ty nie naprawiaj już tej Wiśni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmaj Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 :?: Ale co to ma wspólnego z wyjazdem do Finalandii??? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Yy.. To miało chyba iść na PW. W każdym razie ma to tyle wspólnego z wyjazdem do Finlandii, że.... No, ten, tego.... Że szybciej zajedziecie, o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmaj Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 Chyba że tak. Czyli Wiśnia Ci się nie podoba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Chyba że tak.Czyli Wiśnia Ci się nie podoba? Wiśnia "rzondzi", szczególnie w duecie z Tobą. Ale co STi, to STi - i tu się chyba ze mną zgodzisz..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmaj Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 No toś jakoś wybrnął rzutem na taśmę! :wink: A estiaje mają jedną ogromną wadę. Niemalże dyskwalifikującą. Nie ma wiśniowych!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Nie da, to się tylko parasola w dupie otworzyć... Przemalujemy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRC fan Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 jarmaj, zawsze można przemalować ;-) Ale potwierdzam STi jest fajne ;-)Nie zrobiło krzywdy takiemu kierowcy-leszczowi jak ja :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmaj Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 Przemalowane to już nie to samo... Jestem w kropce... :roll: Ale potwierdzam STi jest fajne ;-)Nie zrobiło krzywdy takiemu kierowcy-leszczowi jak ja Bo to z natury fajne auta. Zresztą wueriksy też. I nie robią krzywdy kierowcom. Co najwyżej im robią krzywdę dupiaci kierowcy. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Bo to z natury fajne auta. Zresztą wueriksy też. I nie robią krzywdy kierowcom.Co najwyżej im robią krzywdę dupiaci kierowcy. :wink: Eee, tam... To wszystko przez faszystów i ich pomysł na auto dla ludu*! * - Volkswagena (Passata ;D). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmaj Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 W sumie.... tak! Faszyści, cykliści, rowery, peda...eeee... tu już może za daleko.... 8) Tak czy siak, od razu lepiej się poczułem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
owoc666 Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 W sumie.... tak! Faszyści, cykliści, rowery, peda...eeee... tu już może za daleko.... 8) Chyba nie, o Hitlerze takie plotki chodziły... Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 dam znać na 100% około 8 sierpnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loucyphre Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 No co jest, same mięczaki na forum ? Może "Dziadków" zapytamy ? Mogą okazać się bardziej twardzi od "Młodych gniewnych" ;-) WiS, GAl jedziecie z nami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania z przyczyn finansowych głównie, ale spróbuję chcoiaż wam nocleg zorganizować jak ostatnio bo chyba dobrze wyszło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmaj Posted July 11, 2006 Author Share Posted July 11, 2006 Kuba, ostatnio wyszło doskonale, więc organizuj nocleg jak możesz. Z sobą w środku! Dojazd jakoś zapewnimy! :wink: dam znać na 100% około 8 sierpnia OK, aczkowiek będziemy starać się dopiąć wyjazd wcześniej. Ale pewnie w razie czego jakoś tam Cię upchniemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loucyphre Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Ale pewnie w razie czego jakoś tam Cię upchniemy W takim razie ja siadam z przodu, Herrkam do "kruszynek" nie należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
herrkam Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 noo teraz w firmie gorący okres może zdążę zrzucic trochę ...w sumie to ja też mam subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 jakby się znalazły osoby to pojedziecie dwoma :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 charlie, a czemu nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 tak tylko pytam bo się zastanawiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 szit a ja zblokowalem caly sierpien juz na robienie wreszcie po 10 latach plywania patentu... bo juz bym sie dopisywal.... szit szit szit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 pumex jak Cię znam to dasz radę zrobić go w połowę czasu więc jeden weekend wygospodarujesz chyba co :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumex1 Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 heheh.... nie bierz mnie tu na ambicje, bo sie nie dam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.