Jump to content

Chłodnica wody alu..

Shiba

Recommended Posts

Czołem......mam zamiar wymienić chłodnice wody w moim wrx006 zastanawiam się czy kupić zamiennik nissensa/koyo czy może w pełni aluminiową chłodnice na ebayu

http://www.ebay.co.uk/itm/SUBARU-IMPREZA-WRX-STi-GDB-2002-2007-ALLOY-RADIATOR-LIGHTWEIGHT-NEW-ON-SALE-/400504197352?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3ASubaru|Model%3AImpreza&hash=item5d3fe910e8#shpCntId

może ktoś ma jakieś doświadczenia z ebayowskimi chłodnicami i zna ich jakość?.....pozdrawiam

Mam dobrą ofertę na nissensa,chociaż do poprzedniego wrx kupiłem nowego nissensa i pociekł po zamontowaniu ...ale chodzi mi po głowie cała aluminiowa ( taka ładna ;) ) myślałem że ktoś nabył taką jak w linku wyżej...

@komancz - pech. Co robić. Pytałem 3 osób które wymieniały na ten typ - żadnych kłopotów w eksploatacji tymczasem nie stwierdzili, czasy od wymiany od ponad roku do prawie 2. Może 5 jest zbyt optymistyczne na tego chińczyka faktycznie ;)

Po przeczytaniu opinii kupujących co prawda były to opinie o chłodnicach do mitsu,mazdy i innych marek o subaru się nie doczytałem ale może ja napiszę B) zaryzykowałem i nabyłem tutaj ....................... .. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=181250926112&ssPageName=ADME:L:OC:PL:3160 ..... jak dotrze i zainstaluję dam znać ....

W warszawie jest firma zajmująca się chłodnicami która przerabia plastikowo-aluminiowe na w pełni alu. Za przeróbkę chłodnicy z klasyka chcieli 200zł na poczatku roku. Jak ktoś chcętny to moge poszukac namiaru.

Miałem ten problem niedawno. Założony Termotec z Intercarsu za jakieś niecałe 500 PLN. 5 lat ma wytrzymać bez problemu.

Ciekawe, bo u mnie wytrzymal 2 miesiace LOL

pierwsza chłodnica termotec dotarła uszkodzona druga wytrzymała 6miesięcy i padła nie polecam tych chłodnic teraz zapodałem koyo i wszystko ok :)

Miałem ten problem niedawno. Założony Termotec z Intercarsu za jakieś niecałe 500 PLN. 5 lat ma wytrzymać bez problemu.

Ciekawe, bo u mnie wytrzymal 2 miesiace LOL

pierwsza chłodnica termotec dotarła uszkodzona druga wytrzymała 6miesięcy i padła nie polecam tych chłodnic teraz zapodałem koyo i wszystko ok :)

kurka wodna, pocieszajcie mnie dalej... : :unsure:

No nic, w razie czego gwarancja powinna zadziałać.

Edited by Ayu