Michal Kroczak Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 (edited) Czy ktos orientuje sie ile cos takiego kosztuje, rocznik 2013? Chodzi mi o kompleksowa przerobke wszystkich swiatel aby spelnic wymogi polskie. Jakie warianty? Jakie problemy wiaza sie z taka zmiana? Byc moze ma ktos namiary? Najlepiej z okolic Rzeszowa. Edited December 2, 2013 by Michal Kroczak Link to comment Share on other sites More sharing options...
car1961 Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Jesli bardzo chcesz montujesz europejskie ref. i lampe przeciw mgielną i już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Kroczak Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Jesli chce? Myslalem ze trzeba przerabiac kierunkowskazy tylne i symetryczne swiatla z przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRad Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Najprościej jest zrobić tak jak pisze car1961, kup zwykłe soczewkowe lampy z wersji EU i będziesz zadowolony. Jeśli chodzi o kierunkowskazy z tyłu to nie wiem co chcesz przerabiać...(?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Kroczak Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 (edited) Zapytam inaczej, czy na dziej dzisiejszy sprowadzajac amerykanska wersje tego samochodu musze cokoliwek zmieniac w oswietleniu aby przejsc inspekcje? Pytam poniewaz uslyszalem od czlowieka zajmujacego sie transportem z USA iz takiego wymogu teraz juz nie ma. Jeśli chodzi o kierunkowskazy z tyłu to nie wiem co chcesz przerabiać...(?) czerwony kolor Edited December 2, 2013 by Michal Kroczak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronx Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 (edited) Zmienić postoje na białe i dodać przeciwmgielne z tyłu. Edited December 2, 2013 by Bronx Link to comment Share on other sites More sharing options...
car1961 Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 AllRad powiedział: Jeśli chodzi o kierunkowskazy z tyłu to nie wiem co chcesz przerabiać...(?) czerwony kolor tylne lampy nie są cale czerwone jak np.w Tribece usa przednie nie są już punktowe jak dawniej bywalo w usa ja jeżdże bez żadnych przeróbek Link to comment Share on other sites More sharing options...
gryzli Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Tylko przeciwmgłowe z tyłu potrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts