cichy1974 Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Poszukuję ogranicznika szyby przedniej do subaru imprezy rx 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Nie zakładaj prosze dwóch jednakowych tematów Z tym "plastikiem" to ciężka sprawa będzie...żeby kupić taki drobiazg Ale życze powodzenia..na prawde szczerze...Nie pomyślałbym, zeby taki drobiazg mógłby komuś "zaginąć" :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 WueM a moze mu zwineli Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Może być Na prawdę nie mam pojęcia jak może brakować tego plastika....i tym większa bieda będzie z Jego zdobyciem...Nie żebym nie wierzył-3mam gorąco kciuki...ot i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Ale ja wiem ,ze bedzie bo zazwyczaj z takimi pierdolami jest najwiekszy problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy1974 Posted December 1, 2013 Author Share Posted December 1, 2013 Niestety "zginął" pod marketem A za dodatkowy wątek przepraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 WueM widzisz jakiego mialem nosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 Wiem wiem...Kiedyś kradli kołpaki i znaczki z nadwozia....A teraz taką drobnice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzy Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 (edited) W ASO kosztuje chyba ok. 30zł. Kiedyś "zdrapałem" swój skrobakiem i została tylko blaszka, która jest pod tym plastikiem. Dwa lata mi to nie przeszkadzało, aż któregoś razu przy wsiadaniu przywaliłem centralnie w nią głową Wymiana trwa minutę - jedna śruba widoczna po odgięciu uszczelki. Edited December 9, 2013 by mzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts