Jump to content

Impreza WRX MY06

cRaSh_SiDeR

Recommended Posts

Mam WRX MY05 i zero rdzy ,zostal zrobiony srodkami antykorozyjnymi i wszystko jest ok.mam tez MY99 tam niestety trzeba bylo robic nadkola i zrobione ,rowniez cyknieta powloka antykorozyjna mysle ,ze w przyszlosci trzeba bedzie zrobic progi i to wszystko subarki cacy,wiele zalezy kto jak dbal ;)

WRX MY06
Bolączką niestety jest rynienka wokół uszczelki bagażnika. Już po kilku latach pojawia się rdza. Miałem dwie imprezy z tego rocznika i w każdej ten problem wystąpił. Czasami też mogą się pojawiać drobne burchle na krawędziach maski. Reszta wydaje się zabezpieczona pancernie, o ile oczywiście oryginalny lakier.

WRX MY06
Bolączką niestety jest rynienka wokół uszczelki bagażnika. Już po kilku latach pojawia się rdza. Miałem dwie imprezy z tego rocznika i w każdej ten problem wystąpił. Czasami też mogą się pojawiać drobne burchle na krawędziach maski. Reszta wydaje się zabezpieczona pancernie, o ile oczywiście oryginalny lakier.

u mnie w MY07 lekko rdzewieje dolny rant drzwi kierowcy. rdzewiała też otoczka szyby tylnej. po naprawie u Wyszomirskiego nad szybą już śladów nie ma. drzwi raczej się już nie zatrzymają ;/ reszta idealnie.