cRaSh_SiDeR Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Witam, Zastanawiam się nad zakupem Imprezy WRX MY06 i chciałbym zaczerpnąć informacji na temat rdzewienia, gdyż znalazłem w sieci informacje, że powłoka antykorozyjna nie jest nadwyraz skuteczna. pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Mam WRX MY05 i zero rdzy ,zostal zrobiony srodkami antykorozyjnymi i wszystko jest ok.mam tez MY99 tam niestety trzeba bylo robic nadkola i zrobione ,rowniez cyknieta powloka antykorozyjna mysle ,ze w przyszlosci trzeba bedzie zrobic progi i to wszystko subarki cacy,wiele zalezy kto jak dbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
aprzemek Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) No u mnie w tym roczniku, zaraz po zakupie (czyli w lecie) trzeba było się zająć klapą i tylnimi błotnikami. Poza tym wygląda spoko. Edited November 29, 2013 by aprzemek Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 WRX MY06 Bolączką niestety jest rynienka wokół uszczelki bagażnika. Już po kilku latach pojawia się rdza. Miałem dwie imprezy z tego rocznika i w każdej ten problem wystąpił. Czasami też mogą się pojawiać drobne burchle na krawędziach maski. Reszta wydaje się zabezpieczona pancernie, o ile oczywiście oryginalny lakier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikeanonim Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 WRX MY06 Bolączką niestety jest rynienka wokół uszczelki bagażnika. Już po kilku latach pojawia się rdza. Miałem dwie imprezy z tego rocznika i w każdej ten problem wystąpił. Czasami też mogą się pojawiać drobne burchle na krawędziach maski. Reszta wydaje się zabezpieczona pancernie, o ile oczywiście oryginalny lakier. u mnie w MY07 lekko rdzewieje dolny rant drzwi kierowcy. rdzewiała też otoczka szyby tylnej. po naprawie u Wyszomirskiego nad szybą już śladów nie ma. drzwi raczej się już nie zatrzymają ;/ reszta idealnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking1232 Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 u mnie w STI MY06 niemam nigdzie rdzy, mam je od nowosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts