MichallD Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Gdzieś widziałem zdjęcie klasyka z zegarami z GD i zastanawiam się czy dużo trzeba kombinować żeby to zgrać ( GT00) ? Ktoś może ma tak u siebie albo wie coś na ten temat, z góry dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Istnieje taka możliwość,były całe wnętrza montowane w klasykach. TaK było w ex Feliksowozie bodaj i tak ma LukiGT. http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/46300-gf8-sti-lukiego/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichallD Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 Dzięki za linki, ale w Feliksowozie jak i u LukiegoGT były przeszczepy Newage do GT. A mi chodzi o same zegary GD do GT. Jak jest z pasowaniem samych zegarów w desce od GT i jak jest z wiązką? W mojej poprzedniej wannie MY98 jak kupiłem zegary od STI ver. 4 to musiałem przestawić 31 pinów żeby działały, ale to było łatwe. Ciekawy jestem jak jest w tym przypadku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts