Tomek Kozłowski Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Witam jestem nowy na forum i moze temat juz się był poruszany, jednak poszperałem trochę i znalezłem wiele informacji dotyczących silników 2.5 l w hawk i ich awajryjność jednak słyszałem że te silniki zostały poprawione i w najnowszych imprezach nie ma z nimi problemy(od którego roku ?) nie udało mi się jednak odnaleść kiedy usunięto problem Dziki za pomoc, mam nadzieję że nie poruszam setny raz tego problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Nim się doczekasz odpowiedzi DT,to wtrącę swoje 3 grosiki. Blok silnika jest taki sam,różnice są w głowicach i elektronice,ale nie mające wpływu na problemy tych silników.Nadal występuje problem sztywności i stabilności bloku,tulei cylindrów,co skutkuje awariami uszczelki głowic.Poczytaj http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/57603-swiss-sti-sedan/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts