slavok Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 (edited) Witam! I w sumie z czystej ciekawości pytam (o ile nie jest to wielką tajemnicą), ile zostało sprzedanych na polskim rynku Imprez GH z dieslem? Bo o ile forki czy legasy się często widuje to imprezy z dieslem po za moją jeszcze nie spotkałem... Edited November 21, 2013 by slavok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 2009 - 46 szt. 2010 - 41 szt. 2011 - 24 szt. 2012 - sprzedało się ogólnie pięć Imprez (nie znalazłem informacji ile było wersji z dieslem). Informacje z poniższego wątku: http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/16005-udzial-w-rynku/page__st__200#entry1782859 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 28, 2013 Ojciec Założyciel Share Posted November 28, 2013 W sumie 115 sztuk. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavok Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 Dzięki Szału nie ma ale w sumie cena tego samochodu w salonie zabija więc trudno się dziwić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 28, 2013 Ojciec Założyciel Share Posted November 28, 2013 cena tego samochodu w salonie zabija Co najwyżej "zabijała", gdyż nie ma ich od dłuższego czasu w ofercie. A czy istotnie "zabijała" ? Czy ja wiem, zależy do czego porównywać. Nieco bardziej aktualny, acz najbardziej zbliżony przykład mamy tu: http://pl.subaru.client.portals.jato.com/pl.subaru/ASPX/keyadvantages.aspx?userID=4f47cb52ceb548eeb08fe112f8beb27c&screen=compare&category=comp Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 2009 - 46 szt. 2010 - 41 szt. 2011 - 24 szt. 2012 - sprzedało się ogólnie pięć Imprez (nie znalazłem informacji ile było wersji z dieslem). Jak widać, z roku na rok zyskuje rzeszę klientów... Przede wszystkim swoją bezawaryjnością... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavok Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 cena tego samochodu w salonie zabija Co najwyżej "zabijała", gdyż nie ma ich od dłuższego czasu w ofercie. A czy istotnie "zabijała" ? Czy ja wiem, zależy do czego porównywać. Nieco bardziej aktualny, acz najbardziej zbliżony przykład mamy tu: http://pl.subaru.cli...e&category=comp Pozdrowienia Hmm można by porównać do quatro ze względu na napęd lub do daweoo-chevroleta ze względu na środek, więc droga Dyrekcjo nie wiem do czego, to zwykły hatch z fajnym napędem i wątpliwej wytrzymałości silnikiem Mi ten samochód pasuje i go lubię, ale ja nie dałem za niego 120tyś pln i aktualnie ma przejechane 15500km więc jeszcze nie mam powodów by nie lubić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 29, 2013 Ojciec Założyciel Share Posted November 29, 2013 Jak widać, z roku na rok zyskuje rzeszę klientów... Nawet w przypadku liczb potrzeba nieco ich ... zrozumienia 2009 - więcej, bo wprowadzenie na rynek ( przy tak niewielkich ilościach liczba samochodów demo robi swoje ...) 2011 = koniec produkcji 2012 = ostatnie egzemplarze z 2011 .... i wszystko jasne Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Magdziarz Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Nawet w przypadku liczb potrzeba nieco ich ... zrozumienia :biglol: :biglol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts