Jump to content

Impresje z Tokio

ex-Dyrekcja

Recommended Posts

• Ojciec Założyciel

Ty razem mamy nie tylko wyjątkowo przejrzyste powietrze, ale także mój widok z okna jest na "właściwą"stronę.

Oprócz samych impresji wizualnych też dwa zdjęcia nowego WRX-a.

https://plus.google.com/photos/105648656126633693422/albums/5948616150707556497

Jeżeli dobrze pójdzie ( = znajdę czas ), to po jutrzejszej wizycie na Tokio Motor Show postaram się dołączyć "obrazki z wystawy".

Pozdrowienia z dalekiego wschodu

• Ojciec Założyciel

Niestety nie udało się ( jeszcze) wrzucić zdjęć . Teraz czekam na lot powrotny, więc dopiero po przybyciu do Europy.

Wczorajsza droga z wystawy do hotelu zajęła prawie dwie godziny - tak, mają tu korki i to spore :)

Później kolacja z kolegami z innych państw ...

Zdjęcia WRX zrobiłem tylko dwa, gdyż nie było go na wystawie. Natomiast był wystawiony przed salą konferencyjną ( nie miałem jednak aparatu - to fotki z telefonu ).

Leworg wygląda istotnie dobrze. Wspólnie z innymi państwami staramy się przekonać FHI , aby stał się dostępny w Europie ( wstępny plan był tylko na Japonię ).

Więcej ( plus zdjęcia ) po powrocie

Pozdrowienia z Narity

Ciekawe jest porównanie premier WRX na dwóch krańcach świata. W USA duża pompa, czerwony kolor, konferencja prasowa. W Tokio spokojnie, na srebrno...inaczej. Ale może się mylę, może w Tokio było też z "przytupem"? Z podziękowaniem czekam na relacje.

Ciekawe jest porównanie premier WRX na dwóch krańcach świata. W USA duża pompa, czerwony kolor, konferencja prasowa. W Tokio spokojnie, na srebrno...inaczej. Ale może się mylę, może w Tokio było też z "przytupem"? Z podziękowaniem czekam na relacje.

Premiera WRXa była tylko w LA:

Zdjęcia WRX zrobiłem tylko dwa, gdyż nie było go na wystawie. Natomiast był wystawiony przed salą konferencyjną

USA jest, ze względu na sprzedaż, jednym z najważniejszych rynków dla Subaru. Nie wiem jak Was, ale mnie bardziej zaskoczyła przezentacja Levorga. Wydawało się, że będzie prototyp a tu prawie wersja produkcyjna. I to jaka.

Ty razem mamy nie tylko wyjątkowo przejrzyste powietrze, ale także mój widok z okna jest na "właściwą"stronę. Oprócz samych impresji wizualnych też dwa zdjęcia nowego WRX-a. https://plus.google....616150707556497

Nie , nie , w cale mnie Dyrekcja nie zdenerwowała ;) tymi pięknymi zdjęciami , siedząc za biurkiem w pracy , w ponury i szary poranek :lol:

P.S. Zazdroszcze mocno , Japonia zawsze mnie kręciła żeby ją zobaczyć . ale nie było mi dane , moze jak z powrotem kiedyś będzie rajd WRC , to jej nie omieszkam zobaczyć :)

• Ojciec Założyciel

Uzupełniłem nieco galerię zdjęciami z Motor Show.

Czekamy na wiecej opisu slownomuzycznego

Część muzyczna tu :

http://www.youtube.com/watch?v=y7WeP-Aa5EI

Pozdrowienia

Edited by Dyrekcja