Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 21, 2013 Ojciec Założyciel Share Posted November 21, 2013 Ty razem mamy nie tylko wyjątkowo przejrzyste powietrze, ale także mój widok z okna jest na "właściwą"stronę. Oprócz samych impresji wizualnych też dwa zdjęcia nowego WRX-a. https://plus.google.com/photos/105648656126633693422/albums/5948616150707556497 Jeżeli dobrze pójdzie ( = znajdę czas ), to po jutrzejszej wizycie na Tokio Motor Show postaram się dołączyć "obrazki z wystawy". Pozdrowienia z dalekiego wschodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrYzLy Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Czekamy na wiecej opisu slownomuzycznego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Komunikat: Brak zezwolenia na wyświetlanie albumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 21, 2013 Author Ojciec Założyciel Share Posted November 21, 2013 Komunikat: Brak zezwolenia na wyświetlanie albumu. Sorry - udostępniłem publicznie, więc powinno działać ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krogulec Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Tokio piękne, WRX też (na normalnych zdjęciach prezentuje się o niebo lepiej niż na renderach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 (edited) Tylko czemu tak malo zdjec WRXa? Mega widok z okna! Edited November 21, 2013 by KamilP Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGG Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Piękne widoki, czekamy na foto z wystawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krogulec Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Swoją drogą niby takie zakorkowane miasto, a na ulicach pusto (tylko na 12 i 14 fotce więcej samochodów widać) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 A co ty myślisz, to pracowity naród jest . Tam po ulicach będą jeździć. Siedzą w fabryce i skręcają Subaru dla nas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Bardzo proszę o jak najwięcej wiadomości na temat Levorga,w tym osiągi obydwu maszyn i ew. dostępność na Europę Z góry dziękuję.Ciekawość zżera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 23, 2013 Author Ojciec Założyciel Share Posted November 23, 2013 Niestety nie udało się ( jeszcze) wrzucić zdjęć . Teraz czekam na lot powrotny, więc dopiero po przybyciu do Europy. Wczorajsza droga z wystawy do hotelu zajęła prawie dwie godziny - tak, mają tu korki i to spore Później kolacja z kolegami z innych państw ... Zdjęcia WRX zrobiłem tylko dwa, gdyż nie było go na wystawie. Natomiast był wystawiony przed salą konferencyjną ( nie miałem jednak aparatu - to fotki z telefonu ). Leworg wygląda istotnie dobrze. Wspólnie z innymi państwami staramy się przekonać FHI , aby stał się dostępny w Europie ( wstępny plan był tylko na Japonię ). Więcej ( plus zdjęcia ) po powrocie Pozdrowienia z Narity Link to comment Share on other sites More sharing options...
RBB Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Ciekawe jest porównanie premier WRX na dwóch krańcach świata. W USA duża pompa, czerwony kolor, konferencja prasowa. W Tokio spokojnie, na srebrno...inaczej. Ale może się mylę, może w Tokio było też z "przytupem"? Z podziękowaniem czekam na relacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Ciekawe jest porównanie premier WRX na dwóch krańcach świata. W USA duża pompa, czerwony kolor, konferencja prasowa. W Tokio spokojnie, na srebrno...inaczej. Ale może się mylę, może w Tokio było też z "przytupem"? Z podziękowaniem czekam na relacje. Premiera WRXa była tylko w LA: Zdjęcia WRX zrobiłem tylko dwa, gdyż nie było go na wystawie. Natomiast był wystawiony przed salą konferencyjną USA jest, ze względu na sprzedaż, jednym z najważniejszych rynków dla Subaru. Nie wiem jak Was, ale mnie bardziej zaskoczyła przezentacja Levorga. Wydawało się, że będzie prototyp a tu prawie wersja produkcyjna. I to jaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carfit Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Ty razem mamy nie tylko wyjątkowo przejrzyste powietrze, ale także mój widok z okna jest na "właściwą"stronę. Oprócz samych impresji wizualnych też dwa zdjęcia nowego WRX-a. https://plus.google....616150707556497 Nie , nie , w cale mnie Dyrekcja nie zdenerwowała tymi pięknymi zdjęciami , siedząc za biurkiem w pracy , w ponury i szary poranek P.S. Zazdroszcze mocno , Japonia zawsze mnie kręciła żeby ją zobaczyć . ale nie było mi dane , moze jak z powrotem kiedyś będzie rajd WRC , to jej nie omieszkam zobaczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted November 25, 2013 Author Ojciec Założyciel Share Posted November 25, 2013 (edited) Uzupełniłem nieco galerię zdjęciami z Motor Show. Czekamy na wiecej opisu slownomuzycznego Część muzyczna tu : http://www.youtube.com/watch?v=y7WeP-Aa5EI Pozdrowienia Edited November 25, 2013 by Dyrekcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts