theprotos Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Cześć w moim forku od strony pasażera w tunelu odkryłem takie oto gniazda: Są węższe, płytsze od (zapalniczkowego) Napięcie 12v zarówno w jednym jak drugim działa non-stop(nawet bez przekręconego kluczyka) Nie mam pojęcia co to za ustrojstwo i do czego służyło-natomiast mam na to pewien pomysł. Spotkał ktoś się z takim rozwiązaniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudlaty Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 ktoś sobie zamontował dodatkowy zasilanie np. do lodówki turystycznej takie wtyczki do tego: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUrsus Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 (edited) Cześć w moim forku od strony pasażera w tunelu odkryłem takie oto gniazda: Są węższe, płytsze od (zapalniczkowego) Napięcie 12v zarówno w jednym jak drugim działa non-stop(nawet bez przekręconego kluczyka) Nie mam pojęcia co to za ustrojstwo i do czego służyło-natomiast mam na to pewien pomysł. Spotkał ktoś się z takim rozwiązaniem? Mam takie w Traficu, jest to zwykła wtyczka 12V w wersji euro-standard http://www.conrad.pl...onradπ=807605 Edited November 20, 2013 by MUrsus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts