jarmen Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Witam, założyłem nowe lampy do Imprezy 2006 firmy Depo, wszystko fajnie ale nie ma w nich silniczkow ani żadnej regulacji, jest wolne miejsce, w wersji US nie ma regulacji lamp wewnątrz auta, z tego co wiem można je manualnie ustawiać, ale nie mogę wyjąć tych manualnych regulatorow ze starych lamp obecnie lampy latają wewnątrz i oczywiście źle oświetlają drogę czy zna ktoś kogoś kto zajmuje się lampami samochodowymi nie tylko ich polerowaniem potrzebuję je ustawić jak trzeba, nie wiem też jakie silniczki zamówić do modelu GD 2006, w serwisie krzyknęli po 600zł sztuka co robić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 musisz kupis silniczki z wersji eu i założyc, zamiast silniczków powinny tam byc takie zaślepki które trzymaja odblask i nie powinien latac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmen Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 wlasnie o to chodzi ze nie dostalem zadnych zaslepek ale moze uda sie ogarnac silniczki od kolegi z forum bo inaczej jestem w d***ie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
badyl Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 jak zakładalem lampy depo to zawsze trzeba bylo zdjąć zaslepki i zamontowac silniczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzyq Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Chyba mam takie silniczki. A juz na pewno do prawej. Przypomnij sie to prawy ci dam i zobacze czy mam lewy bo chyba mam dwa prawe. Moze sa takie same. Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarmen Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 jeszcze jedna sprawa jak już uda mi się ogarnąć silniczki do lamp to jak zrobić żeby nie parowały ? bo teraz zdarza sie że lekko przyparują , zakleiłem otwory po silniczkach mocną taśmą ale mimo wszytsko są nieszczelne :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts