vielebny Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 (edited) A więc sprawa wygląda tak: Pękła (powstała dziurka) rura w wężu dolnym chłodnicy. Gdzie dstanę taką rurę? Używanej nie chcę, bo to nie wiadomo ile wytrzyma i roboty szkoda. W ASO nie pytałem jeszcze bo jestem za granicą ale spodziewam się zaporowej ceny za kawał ulepszonej gumy. Czy jest jakieś inne wyjście? Widziałem na Ebay silikonowe rury ale to najbliżej z Australii albo Chin Z góry dzięki, Mateusz Edited November 19, 2013 by vielebny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bryku Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Taka rurka kosztuje niecałe 100zł , z tego co pamietam . Spytaj w ASO. Jeśli będzie kłopot to ja mam gdzieś na półce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Koper Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 (edited) Jeśli będzie kłopot to ja mam gdzieś na półce 20 zl ..? to by ktos podjechal..jeżeli kłopot... Edited November 19, 2013 by Andrzej Koper Link to comment Share on other sites More sharing options...
vielebny Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 O... Podjade więc Dzięki za odpowiedź. A czy tylko ASO ma takie części czy można el. ukł. chłodzenia kupić w innych miejscach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts