siwy_001 Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Witam Jak w temacie. Czy da się zmienić fabryczne radio 2 din w forku MY05 na zwykłe + kieszeń-schowek ? Drugie pytanie: jak sprawdzić czy radio będzie kompatybilne z elektryką w moim forku ? Chodzi mi o sterowanie z kierownicy. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucky Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 da się bo mam tak w imprezie jak kupiłem ale osobiście będę wymieniał na 2din z wyświetlaczem, jak znajdę chwilkę dodam foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy_001 Posted November 19, 2013 Author Share Posted November 19, 2013 A od czego pasuje schowek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Hood Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 A od czego pasuje schowek ? np od allegro http://allegro.pl/schowek-szufladka-panel-forester-ii-02-05r-slask-i3668222824.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
marhof Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Hej, ja zrobiłem taką wymianę. Schowek kupiłem od Imprezy chyba. Impreza/Forek będzie pasować - kolory deski były te same. Potrzebujesz jedynie szufladki, blachy do których ją przykręcisz już masz. Co do elektryki na kierownicy to nie wiem - ja mam wersję z końcówki 2005 roku przed liftem i mam trójramienną kierownicę bez przycisków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts