Jump to content

Maska do subaru imprezy GT 99

cichy1974

Recommended Posts

Z racji tego że jestem nowy na forum witam wszystkich forumowiczów.

Z góry przepraszam jeśli post powinien być w innej kategorii.

Poszukuję maski niebieskiej do Subaru Imprezy GT 99 dokładnie co kolor z linku http://tablica.pl/oferta/subaru-impreza-gt-99-turbo-mozliwa-zamiana-CID5-ID3v8fr.html

Pozdrawiam

Cichy1974...Najlepiej daj ogłoszenie w kupię części , że zakupisz GT'kową maskę poliftową czyli 97/01 :)

W odp.na Twoje zapytanie tak...ta maska będzie pasowała bez najmniejszych przeróbek...tylko wloty odmalować bo jakoś kolorystycznie różnią się od reszty :)

Jak masz szanse...kup alu...dużo lżejsza..no i nie rdzewieje :P

To lipa bo cięcie oryginału i pasowanie wlotu to większa kiszka niż montaż kompletnej maski z wersji turbo do ssaka :P

Nie neguje tego oczywiście bo sam taką miałem w NA- aczkolwiek chyba trochę szkoda seryjnej maski ;/

U Mnie maska była ori przedliftowa bo i autko było przedlift...4ry śrubki odkręcasz demontujesz starą maskę- 4ry wkręcasz montując nową i wsio :)

robienie dziur w seryjnej masce żeby zamontować wlot...to akurat druciarstwo :P

Pomijając hejtowanie forumowiczów, którzy montują maski z gt'ka w ssakach :)

Spokojnie...poliftowe maski trafiają się częściej niż te rzed liftem- według Mnie warto poczekać i kupić maskę ori niż rzeźbić :)

• Upvote 1

Dokładnie tak jak Adaś napisał....ta z linku również będzie pasowała..tak samo jak i przedliftowa...tyle, ze przedlifty mają nie co inne lampy oraz grill...i by to wyglądało dobrze- musiałbyś zmienić te elementy:)

Reasumując....Masz polifta chcesz maskę z wlotami- kup taką maskę z gt rocznik 97-2001..Polecam alu- acz dość rzadka sprawa...Może być więc stal :)

Maska przedliftowa będzie również pasowała do Twojego ssaka- tyle tylko, że ma nie co inny kształt przy lampach i grillu i by to dobrze wyglądało- musiałbyś zmienić te elementy

No chyba wszystko jasne :)