cichy1974 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Z racji tego że jestem nowy na forum witam wszystkich forumowiczów. Z góry przepraszam jeśli post powinien być w innej kategorii. Poszukuję maski niebieskiej do Subaru Imprezy GT 99 dokładnie co kolor z linku http://tablica.pl/oferta/subaru-impreza-gt-99-turbo-mozliwa-zamiana-CID5-ID3v8fr.html Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraszana Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Witaj Szukasz maski czy kupca ? W linku jest ogloszenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy1974 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 Witam Maski Witam To moja subarynka. Dokładnie do niej poszukuję maski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagin Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 mam aluminiową Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy1974 Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 A jak cena ? Kolego Vagin aluminiowa podpasuje do mojego? Ile miałoby to kosztować na pw Witam Czy ta maska będzie pasowała ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Cichy1974...Najlepiej daj ogłoszenie w kupię części , że zakupisz GT'kową maskę poliftową czyli 97/01 W odp.na Twoje zapytanie tak...ta maska będzie pasowała bez najmniejszych przeróbek...tylko wloty odmalować bo jakoś kolorystycznie różnią się od reszty Jak masz szanse...kup alu...dużo lżejsza..no i nie rdzewieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy1974 Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 Dzięki. Niestety maka poszła Udalo mi się kupic tylko org wlot na maskę Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 To lipa bo cięcie oryginału i pasowanie wlotu to większa kiszka niż montaż kompletnej maski z wersji turbo do ssaka Nie neguje tego oczywiście bo sam taką miałem w NA- aczkolwiek chyba trochę szkoda seryjnej maski ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy1974 Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 Niestety dostanie org w dobrym stanie graniczy z cudem a po lifcie to już dramat. Najczęściej są to zupełne golasy... A tak przy okazji to może masz jakieś foty z własnej " operacji maska" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 U Mnie maska była ori przedliftowa bo i autko było przedlift...4ry śrubki odkręcasz demontujesz starą maskę- 4ry wkręcasz montując nową i wsio robienie dziur w seryjnej masce żeby zamontować wlot...to akurat druciarstwo Pomijając hejtowanie forumowiczów, którzy montują maski z gt'ka w ssakach Spokojnie...poliftowe maski trafiają się częściej niż te rzed liftem- według Mnie warto poczekać i kupić maskę ori niż rzeźbić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy1974 Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 Coś znalazłem ...czy ta maska bedzie pasowała ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Tak. Chociaż każda będzie pasowała, nawet ta sprzed 97 p;od warunkiem ze zmienisz grilla i lampy, a taką maske łatwiej znaleźć aluminiową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy1974 Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 Tylko niestety do lakierowania bo kolor pewnie będzie znacznie odbiegał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Dokładnie tak jak Adaś napisał....ta z linku również będzie pasowała..tak samo jak i przedliftowa...tyle, ze przedlifty mają nie co inne lampy oraz grill...i by to wyglądało dobrze- musiałbyś zmienić te elementy:) Reasumując....Masz polifta chcesz maskę z wlotami- kup taką maskę z gt rocznik 97-2001..Polecam alu- acz dość rzadka sprawa...Może być więc stal Maska przedliftowa będzie również pasowała do Twojego ssaka- tyle tylko, że ma nie co inny kształt przy lampach i grillu i by to dobrze wyglądało- musiałbyś zmienić te elementy No chyba wszystko jasne Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy1974 Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 Dzięki koledzy za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
adaś Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Pomuki rozdaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 (edited) Służymy radą Dzięki za "pomuka" kiedyś tak się nazywały pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach Edited November 24, 2013 by WueM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy1974 Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 Dzieki jeszcze raz "Pomuki" poleciały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts