zofx Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Witam podejdzie rozpórka w gx bez rzeźby ? nie będzie przeszkadzała obudowa filtra powietrza? kombinował ktoś coś ? ;-) dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derion Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Powinna pasować bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzik3 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Są rozpórki dedykowane do N/A więc chyba uwzględniają już wielkość obudowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zofx Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 oczywiście mówię od GD, gdzie filtr jest w miejscu IC w wersjach turbo, a filtr jest bardzo wysoki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avic Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Myślałem, że napisałem post w tym temacie, ale albo się nie wysłał, albo za spam został wyrzucony, tak więc; Czy montaż samej górnej rozpórki da jakiś odczuwalny efekt? Z opowieści z mchu i paproci moich znajomych wynika, że żeby coś poczuć to koniecznie usztywniać tak górę jak i dół, bo samej efekt po samej górze będzie nieodczuwalny a na seryjnym zawiasie i tak da nieporównywalnie mniejszy efekt niż grube stabilizatory. Czy po założeniu rozpórki jest szansa zmniejszyć podsterowność? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzik3 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Zakładam że w Blob'ie GX filtr jest identycznie umieszczony jak w BUG'u GX (takowego miałem) Też się wówczas interesowałem rozpórką na przód i na alledrogo były oferty dedykowane do imprez bez turbo. Pisałem wtedy do sprzedających i zapewniali że do GX będzie pasowało Link to comment Share on other sites More sharing options...
zofx Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 oki dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts