slavok Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 (edited) Panowie, drażni mnie troszkę brak wskaźnika temp. płynu chłodniczego, czy są jakieś sensowne wskaźniki które można umieścić w GH, jeżeli tak to gdzie? Słupek, deska? ew. coś cyfrowego sprytnie schowanego tylko nie mam pomysłu gdzie takie coś umieścić, myślę, że przy okazji można by było dorzucić wskaźnik temp. oleju. Edited November 12, 2013 by slavok Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Co prawda dotyczy Forka,ale może się przyda http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/55857-brak-wskaznika-temperatury-w-dieslach/page__st__50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Cokolwiek kupisz i tak będzie lepsze niż brak wskaźnika. IMHO AG SM w zupełności wystarczą i dorzuciłbym jeszcze doładowanie, wg mnie jak najbardziej sensowny wskaźnik. Co do miejsca mocowania, to jestem zwolennikiem tylko i wyłącznie deski, nie trawię słupków i nie przepadam za kierą i okolicami, ale co kto lubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts