kukus Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Wciaz przewijajacy sie temat na forum. Mimo to nie znalazlem porady know how czy DIY Impreza Gt 00' Zalezy mi na tym by pojechac do warsztatu do kumpla na weekend i zrobic to za jednym zamachem bez zamartwiania sie ze brakuje takiej czy innej uszczelki i rzezbienia. Czy chcialoby sie komus opisac cala zabawe z zaworami? Zaplecze i umiejetnosci mam. W zwyklych silnikach czy motocyklowych ogarniam bez problemu. W subaru bedzie ten pierwszy raz Potrzebowalbym instrukcji z istotnymi uwagami Z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricardo Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Ssacy 0,20 wydech 0,25 przy jednej robocie wymien ,uszczelki gniazd swiec,uszczelki pokrywy zaworow i uszczelko nakretki Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Zalezy mi na tym by pojechac do warsztatu do kumpla na weekend i zrobic to za jednym zamachem Regulację masz na płytki/szklanki. Masz odpowiednie rozmiary? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cianbo Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Wciaz przewijajacy sie temat na forum. Mimo to nie znalazlem porady know how czy DIY Impreza Gt 00' Zalezy mi na tym by pojechac do warsztatu do kumpla na weekend i zrobic to za jednym zamachem bez zamartwiania sie ze brakuje takiej czy innej uszczelki i rzezbienia. Czy chcialoby sie komus opisac cala zabawe z zaworami? Zaplecze i umiejetnosci mam. W zwyklych silnikach czy motocyklowych ogarniam bez problemu. W subaru bedzie ten pierwszy raz Potrzebowalbym instrukcji z istotnymi uwagami Z gory dziekuje Ale o tym, że regulacja nie jest na klucz i śrubokręt to chyba wiesz? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukus Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Wiem wiem i niestety to mnie martwi bo tak naprawde dopiero po rozkreceniu bedzie wiadomo jakie mozna przetasowac a jakich brakuje. Gdzie dostane potrzebne poza ASO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur75 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Gdzie dostane potrzebne poza ASO? Zawsze można (jeśli jest jeszcze z czego) zeszlifować na odpowiednim sprzęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cianbo Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 U kogoś kto ma ;-) Można jeszcze te, które będą za grube, zeszlifować na magnesówce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubabb Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 kukus pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts