piotruś Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Proponuję Wam i Waszym znajomym skorzystanie z nietypowej okazji. Student stomatologii w Szczecinie zaprasza na leczenie podczas ćwiczeń klinicznych. Podczas leczenia wszystkie poczynania są sprawdzane przez wykwalifikowanych lekarzy Uniwersytetu Medycznego. Ceny: 10 zł za przegląd i wypełnienie amalgamatowe, 30 zł za kompozytowe ( a więc nawet 80% tańsze w porównaniu z cenami w prywatnych gabinetach). Poza tym wypisują zwolnienia, nie ma kolejek, a do dyspozycji jest sprzęt najwyższej klasy i lekarze nadzorujący studentów. Studenci mają już za sobą wiele miesięcy ćwiczenia na fantomach. Poza tym mogę Was zapewnić, że są wyjątkowo delikatni ;-). Ja już mam za sobą wizytę u mojego Syna i jestem bardzo zadowolony! Gdyby ktoś chciał skorzystać z tej okazji proszę o kontakt na PW - przekażę Wam telefon do mojego Syna. Pozdrawiam Nikt nie chce skorzystać? Boicie się, czy macie wszystkie zdrowe ząbki ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Nasze doktory urzędują w innym dziale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts