viperski Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 (edited) Dziś zmieniłem sobie sworznie przedniego zawieszenia bo były w tragicznym stanie. Łatwa i tania naprawa, nastawiłem się na pół dnia pracy a uwinąłem się w 1,5 godziny Niestety zauważyłem, że lewa zwrotnica jest pęknięta w miejscu gdzie osadzony jest sworzeń. Pęknięte jest to miejsce w okolicy śruby ściskającej, zabezpieczającej sworzeń w zwrotnicy. Strach z tym jeździć, bo jak pęknie do końca to może sworzeń ze zwrotnicy wyskoczyć ale niestety dopóki nie kupię zwrotnicy będę musiał z tym żyć jakoś. Pytanie do znawców: od czego będzie pasowała zwrotnica? Czy od legacy N/A lub imprezy GT będzie to samo? Edited November 11, 2013 by viperski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł951 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 (edited) http://opposedforces.com/parts/legacy/ Sprawdź tu. Znajdź swoje auto i porównaj numery części z innymi modelami. Edited November 11, 2013 by Paweł951 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viperski Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 Nie obejmuje mojego auta. Jest jakiś katalog części online, który obejmuje starsze modele? Albo może znacie kogoś życzliwego z dostępem do katalogu ASO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts