Wielki Szu Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Witam. interesują mnie Wasze opinie o FX I gen. Jego wady i zalety. Ktoś użytkuje i może podzielić się spostrzeżeniami Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drout Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Myślałem o fx ale mały w srodku co do swoich gabarytów. Bralbym 45 bo v8 i duzo wiecej wcale nie pali od v6. Tak to ponoć fajne wozidlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielki Szu Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 (edited) Myślałem o fx ale mały w srodku co do swoich gabarytów. Bralbym 45 bo v8 i duzo wiecej wcale nie pali od v6. Tak to ponoć fajne wozidlo Fakt w środku dużo miejsca nie ma, ale mi w zupełności wystarczy. V8 silniczek super, tylko jakoś mało ich w PL. Ciekawy jestem jak spisuję się napęd AWD, jest ten sam co w Murano? Edited November 10, 2013 by Wielki Szu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanPlut Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 (edited) Cześć. Spróbuj na forum infinitifans pl. Miałem wcześniej Nissana 350z byłem na kilku spotkaniach, też są tam fajni ludzie, którzy napewno odpowiedzą na Twoje pytania. Edited November 11, 2013 by DanPlut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielki Szu Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 Części. Spróbuj na forum infinitifans pl. Miałem wcześniej Nissana 350z byłem na kilku spotkaniach, też są tam fajni ludzie, którzy napewno odpowiedzą na Twoje pytania. Przeglądałęm to forum. Właściwie opinie o FX są jednoznaczne WARTO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts