waszka Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Witam.Zapraszam na specjalny,indywidualny VIP trening,który odbędzie się w poniedziałek 18 Listopada na kieleckim torze w Miedzianej Górze. Całkowita liczba uczestników w treningu to max 6-8 osób. Zapraszam tych,którzy chcą w spokoju poustawiać wóz przed Barbórką jak i tych,którzy chcą indywidualnie potrenować lub pouczyć się jeździć z instruktorem. Trening 9.30 - 15/16.Wpisowe 500zł/auto.W ramach wpisowego obiad w restauracji. Info 793633444 - Grzesiek. Proszę o przemyślane zapisy. Lista pewniaków : 1........... 2........... 3........... 4........... 5........... 6........... 7/8........ -------------------- LIMIT ------------------- Zapraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Ja najbardziej potrzebuje dorad instruktora więc jeśli będzie mi ktoś mógł poświęcić trochę czasu tj. trochę więcej niż 3 kółka to się piszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 Ja najbardziej potrzebuje dorad instruktora więc jeśli będzie mi ktoś mógł poświęcić trochę czasu tj. trochę więcej niż 3 kółka to się piszę Śmiało przybywaj.Zajmę się Tobą co byś był szybszy niż jesteś teraz 1.rezerw. 2.rezerw. 3.rezerw. 4.rezerw. 5........... 6........... 7........... 8........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Śmiało przybywaj.Zajmę się Tobą co byś był szybszy niż jesteś teraz Dajesz gwarancję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 Śmiało przybywaj.Zajmę się Tobą co byś był szybszy niż jesteś teraz Dajesz gwarancję? Ty też przyjedź to się przekonasz osobiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Ty też przyjedź to się przekonasz osobiście Chciałbym,ale 18 akurat u mnie odpada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 W takim razie rezerwacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 W takim razie rezerwacja Nie ukrywam,że bardziej zależy mi na konkretnych odp.Jeśli tylko będziesz pewny swojej obecności to pisz,bo bywa tak,że z dnia na dzień może być komplet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FITNES Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Ja najbardziej potrzebuje dorad instruktora więc jeśli będzie mi ktoś mógł poświęcić trochę czasu tj. trochę więcej niż 3 kółka to się piszę Śmiało przybywaj.Zajmę się Tobą co byś był szybszy niż jesteś teraz 1.rezerw. 2.rezerw. 3.rezerw. 4.rezerw. 5........... 6........... 7........... 8........... a jak jest juz szybszy niz ty to zwracasz koszty? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pieczarra Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Nie ma możliwości zapłacenia standardowych 250 - 300 zł bez instruktora ? Pytam bo to już ostatnie terminy w roku dla tylnego napędu ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 waszka, źle mnie zrozumiałeś rezerwacja miejsca bo przyjadę. Jak trzeba jakąś przedpłatę to daj numer konta na priv i wpłacam Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 a jak jest juz szybszy niz ty to zwracasz koszty? :-) Ja się nie ścigam.Za stary jestem na takie zabawy Nie ma możliwości zapłacenia standardowych 250 - 300 zł bez instruktora ? Pytam bo to już ostatnie terminy w roku dla tylnego napędu ;/ Niestety nie ma.Zostały 3 wolne miejsca.Generalnie Ci co się zdecydują nie będą żałować,bo..... Lista obecności : 1.rezerwacja - potwierdzone 2. - II - 3. - II - 4. - II - 5.Skarbnik 6.................... 7.................... 8.................... ------------------- LIMIT ------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 Lista pewniaków : 1.rezerwacja - potwierdzone 2. - II - 3. - II - 4. - II - 5.Skarbnik 6.Bartek 7.rezerwacja 8.................... Zostało ostatnie miejsce.Skład będzie bardzo szybki - gwarantuję Lista zamknięta. Do zobaczenia w poniedziałek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts