Juras K 355 Posted February 8, 2018 Author Share Posted February 8, 2018 Postarajcie się być - może będzie niespodzianka.! Link to post Share on other sites
Paweł_P 2127 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Ja raczej dam radę w sobotę Link to post Share on other sites
respect 153 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 (edited) Jeszcze tu zapytam, ADK mi coś wyjasnił, może jeszcze ktoś. Koledzy , chcę wyskoczyć chyba w weekend z Krakowa do Korbielowa . Nie znam drogi przez Kalwarię, Stryszów, Zembrzyce, Lachowice i Jeleśnia. Albo raczej przez Suchą, ale czy dalej przez Lachowice i Pawel jest OK? Czy tam jest mocno po górkach i ryzyko,że ktoś mnie zastopuje w śniegu ? czy lepiej jechać przez Bielsko ,,Żywiec - może w korkach no i na około? Wszelkie rady mile widze . pozdr. Edited February 8, 2018 by respect Link to post Share on other sites
melanż 118 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 w tamtych terenach przednionapędowce cisną aż miło (jak kierowca używa mózgu zgodnie z przeznaczeniem) jeśli masz awd to każdą drogą (niewyłączoną z ruchu zimą) przejedziesz Link to post Share on other sites
thomson0073 1544 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 1 godzinę temu, respect napisał: Koledzy , chcę wyskoczyć chyba w weekend z Krakowa do Korbielowa . Nie znam drogi przez Kalwarię, Stryszów, Zembrzyce, Lachowice i Jeleśnia. Albo raczej przez Suchą, ale czy dalej przez Lachowice i Pawel jest OK? Czy tam jest mocno po górkach i ryzyko,że ktoś mnie zastopuje w śniegu ? czy lepiej jechać przez Bielsko ,,Żywiec - może w korkach no i na około? A może spróbuj tak: Kraków -> Skawina -> Witanowice -> Frydrychowice -> Nidek -> Kęty -> Podlesie -> Kozy -> Bielsko Biała i dalej szybkiego ruchu w stronę Korbielowa. Ja w godzinach szczytu bardzo często jeżdżę tymi drogami głównie trasy Wadowice - Bielsko Biała. Na 50km oszczędzam ok. 20 minut. 1 Link to post Share on other sites
respect 153 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 5 minut temu, thomson0073 napisał: Frydrychowice -> Nidek Jest to dobra droga ? Czyli Andrychów omijać? A przez Bielsko i Kety ,nadkładam dużo, ale teraz po opadach może ma to sens . NIe ma tam korków ? Link to post Share on other sites
akir 66 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Przecież drogi czarne są... Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Artman84 162 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Cześć. Czy można jeszcze dopisać się do listy na spota? Link to post Share on other sites
respect 153 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 1 godzinę temu, akir napisał: Przecież drogi czarne są... Główne, tak, ale ja chciałem porządnego skróta zrobić z Suchej przez Lachowice i Pawel. Link to post Share on other sites
satyr_bb 1 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Jurku na czym stanęło ze spotem sobota czy ndz??? Link to post Share on other sites
Juras K 355 Posted February 8, 2018 Author Share Posted February 8, 2018 Sobota a i tak będzie miękko, szkoda że ta pogoda zimowa jest taka do dupy. Link to post Share on other sites
thomson0073 1544 Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 5 godzin temu, respect napisał: Jest to dobra droga ? Czyli Andrychów omijać? Nawet bardzo dobra. Praktycznie cały czas gładki asfalt bez dziur. Troszkę przed Kętami gorzej ale do przejechania. Jak nie znasz "szybkich" bocznych dróg w Andrychowie to lepiej się tam nie pchać. Zrobi Ci rano trasę w google maps i podeślę link. Link to post Share on other sites
Juras K 355 Posted February 9, 2018 Author Share Posted February 9, 2018 Dwa pola powalcowane na jednym b. ciężko na drugim lepiej, myślałem odwołać spota ale później już nie będzie warunków to ostatnie chwile zimy. Na 80% będzie wielokrotny mistrz Eu Link to post Share on other sites
akir 66 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Baterie naładowane, dron przygotowany. Widzimy się! Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Mateusz22 1041 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 No nie, a mie znowu nie będzie robota!! Link to post Share on other sites
Juras K 355 Posted February 9, 2018 Author Share Posted February 9, 2018 Na Budzinie warun wzorowy.! Link to post Share on other sites
Szczepek 1 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 No szkoda Link to post Share on other sites
melanż 118 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Jedzie ktoś od strony Wisły/Istebnej i okolic? Chętnie się z kimś zabiorę, mam problem z Justy. Link to post Share on other sites
Paweł_P 2127 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 No i kurde nie będzie mnie Link to post Share on other sites
melanż 118 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Moze mała lista obecności? 1.melanż (uporalem sie z autem) Link to post Share on other sites
Juras K 355 Posted February 9, 2018 Author Share Posted February 9, 2018 Kurcze będzie nas mało! Kto będzie.? Link to post Share on other sites
akir 66 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 1.melanż (uporalem sie z autem) 2. Akir samochodem S....iWysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
thomson0073 1544 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 2 minuty temu, Juras K napisał: Kurcze będzie nas mało! Kto będzie.? Może być ciężko... chyba że można dołączyć w trakcie? Bo ja być może będę dostępnym dopiero popołudniu... Link to post Share on other sites
akir 66 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Słabo kurcze Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts