Skarbnik Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 http://www.mak.waw.p...=98&menu2=tak#1 Ktoś się wybiera? Lista zgłoszeń całkiem zacna Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_sebek Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 No to się podepnę z kilkoma informacjami. Słuchajcie Moto-Auto-Klub organizuje rajd dla amatorów o nazwie „NIEPODLEGŁOŚĆ”. Przeklejam treść z informacji na fb: „W niedzielę 10 listopada 2013 r. uczestnicy wystartują na ciekawych szybkich i wymagających próbach zlokalizowanych na lotnisku w Nowym Mieście nad Pilicą. Zgłoszenia przyjmujemy od 24 października 2013r, druk zgłoszenia można pobrać na stronie klubu www.mak.waw.pl. W niedzielę rano o godzinie 08:00 odbędzie się odbiór administracyjny, a od godziny 08:10 badanie kontrolne. Na trasie zlokalizowanych będzie 5 prób sprawnościowych o maksymalnej dopuszczalnej długości, pokonywanych przez uczestników 3 razy. W sumie w tej rundzie Mistrzostw Okręgu Warszawskiego rywalizacja toczyć się będzie aż na 15 próbach! Meta imprezy przewidziana jest na ok. godz. 16:00. Termin zamknięcia listy zgłoszeń mija 07 listopada (czwartek) o godzinie 16:00. Pojemność trasy: 60 załóg Wpisowe: 150 zł (140 zł dla kierowców zrzeszonych w klubach PZM oraz 120zł dla kierowców zrzeszonych w Auto-Moto-Klub z opłaconą składką na 2013 r.) Wypełniony formularz zgłoszenia należy wysłać na adres: zgloszenia@mak.waw.pl” Nowe Miasto nad Pilicą może i jest kawałek drogi od Warszawy ale na miejscu jest do przejechania 15 prób, każda po 1km długości. Łączna długość dojazdóweki to ok.10km. (a może i mniej ) Pamiętajcie, że auto musi mieć ważne badanie, OC + NNW, ważną gaśnicę i apteczkę. Kaski, które są wymagane muszą mieć homologację drogową (narciarskie czy rowerowe nie wchodzą w grę hehehe). Pilot musi mieć skończone 17 lat. Można się wyszaleć, puchary są. Jak ogarniacie furę to będzie co postawić na półce. Końcowe próby mogą odbyć się o zmierzchy lub po ciemku co jest rzadkością w rajdach tej rangi. Będzie fajna zabawa, grill i przy okazje spotkanie fanatyków sportów motorowych lubiących przypływ adrenaliny… Osobiście nie startuje, lecz liczę wyniki... Serdecznie zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 W takim razie ogłaszam konkurs na pilota/pilotkę Wymagania nieraz na forum były opisane np. wątek plejady więc nie będę się powtarzał wiadomo ze jakby co to i tak wina pilota/pilotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Ja będę .......ale jako widz gdyż moja "paść" nie udźwignie trudów walki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moniss Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Ja bedę sprawdzać czy trafiacie w trasę :-) Chociaż z chęcią Skarbnik z Toba bym się przejechała :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 Hej Moniss, super z tym że dopiero jutro ci potwierdzę bo zgłosił mi się już wcześniej kolega ale ma mi do jutra na 100 % potwierdzić czy da radę. Dzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
moniss Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Nie zrozumieliśmy się Sedziuję więc innym razem napewno się zgłoszę do Ciebie na prawy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Ja bedę sprawdzać czy trafiacie w trasę :-) Tylko pamiętaj, oświniaczone rajdówki przez szykanę mogą jechać prosto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 No tak, już miałem nadzieję że będę miał szanse na podium z takim pilotem a tu masz babo placek No nic, kolega zdezerterował więc dalej jak ktoś chętny popracować jako pilot za uścisk ręki kierownika i darmową rację żywieniową to zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_sebek Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Skarbnik, dobrze że "chytra baba z Radomia" tego nie czyta bo by się skusiła na tą darmową rację żywnościową Spoko, do niedzieli kogoś ogarniesz... Rozumiem, że już zgłoszony jestes?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 Tak, już się zgłosiłem W ostateczności pojadę poza klasyfikacją więc dario będzie mógł spokojnie wygrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_sebek Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Nie ma czegoś takiego jak jazda poza klasyfikacją wiec lepiej organizuj pilota Do zobaczenia jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Hmm, pilota dalej nie mam Ale poniżej wklejam odpowiedź od organizatora więc chyba się da poza klasyfikacją... "Jest to KJS, więc pilot jest obowiązkowy. Możemy dopuścić start bez pilota poza klasyfikacją. Pozdrawiam Michał Ołdakowski Moto-Auto-Klub" Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_sebek Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Skoro Michał tak napisał to OK. Ale nie wierze że nie możesz kogoś sobie znaleść... Szkoda by było, bo lepiej w stawce pojechać niż tak troche poza całą imprezą.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moniss Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 https://plus.google.com/u/0/photos/110845923649948059416/albums/5945068483319221937 Fotki :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 https://plus.google.com/u/0/photos/110845923649948059416/albums/5945068483319221937 Fotki :-) Jak zawsze można na ciebie liczyć już nie mogłem się doczekać fotek Link to comment Share on other sites More sharing options...
edek2006 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 https://plus.google....068483319221937 Fotki :-) Dziękujemy bardzo za ładne fotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_sebek Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 No i jak wrażenia po imprezie?? Podobało się, nie podobalo... Jakieś uwagi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moniss Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Dla Was subarakowców robie je z checią Mareczku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 No i jak wrażenia po imprezie?? Podobało się, nie podobalo... Jakieś uwagi? Impreza super Będą gdzieś wyniki? z chęcią bym porównał czasy już na spokojnie bez emocji Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario007 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 No i jak wrażenia po imprezie?? Podobało się, nie podobalo... Jakieś uwagi? Bardzo fajnie było wygrać hehehehe Impreza naprawde fajnie zorganizowana! byłem mile zaskoczony. Trasy tez ciekawe bez zbędnych pachołków. Oby więcej takich imprez! Dzieki Pozdrowionka dla wszystkich! Przegranych... hehehhe Ps. ale jestem złośnik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obcy17 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 (edited) Mnie się baaaaardzo podobywywało Kazek! Tu masz wyniki: http://www.mak.waw.p...=42&menu3=tak#1 a na "twarzoksiążce" macie WSZYSTKIE zdjęcia - nie tylko od naszej nieocenionej, jedynej, eM https://www.facebook...83564351774214/ Pozdrowionka dla wszystkich! Przegranych... hehehhe Well...... Pewnie nie wiesz ale przewidziana jest dogrywka.........na piąchy Edited November 12, 2013 by obcy17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_sebek Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Bardzo miło to przeczytać, przekaże dalej Wasze opinie, albo napiszcie o tym na FB pod wydarzeniem przy okazji przeglądania zdjęć Wyniki mam nadzieje też na czas były i w przystępnej formie. Do zobaczenia.... wkrótce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbnik Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Mnie się baaaaardzo podobywywało Kazek! Tu masz wyniki: http://www.mak.waw.p...=42&menu3=tak#1 a na "twarzoksiążce" macie WSZYSTKIE zdjęcia - nie tylko od naszej nieocenionej, jedynej, eM https://www.facebook...83564351774214/ Dzięki, do następnego razu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpruszko Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Dla mnie bomba, bardzo fajny dzień, super traski, czyli jam jest w pełni zadowolony . Miło było poznać kilku forumowiczów i gratki za czołowe miejsca! Obcy17 thx..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts